amiriahmad (داره از مانشت بالا می ره) تاریخ ثبت نام: ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ تاریخ تولد: ۱۶ May 1372 (31 ساله) زمان محلی: ۲۵ November 2024 , 07:40 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
saeed93 (06 تیر ۱۳۹۵ در ۱۲:۲۵ ق.ظ) |
|
سلام امیرآقا، مثل اینکه شما سال قبل از سهمیه شاگرد اولی استفاده کردین. من هم شاگرد اول دوره خودمون هستم که امسال کنکور هوش و ای تی دادم. برای پر کردن فرم انتخاب رشته یه سوال برام پیش اومده. بالای فرم تاییدیه رتبه اول باید شماره داوطلبی داوطلبی رو درج کنیم. من که هم کنکور کامپیوتر و هم ای تی دادم، برای هر کدومش یه شماره داوطلبی دارم. و توی انتخاب رشته هم از هر دوتا رشته انتخاب کردم. میشه بگید باید کدوم شماره داوطلبی رو توی این فرم بنویسم؟. شماره داوطلبی رشته اول(کامپیوتر) یا رشته دوم(ای تی) |
|
چیپس (۲۲ دى ۱۳۹۴ در ۰۹:۳۳ ب.ظ) |
|
ببخشید عکس کارنامه رو برداشتید میشه درصداتونو بگید مرسی. | |
v.i.d.a (24 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۰۵:۲۵ ب.ظ) |
|
ممنونم از توضیحاتتون. اگه میشه بفرمایید کدوم دانشگاه حصیلکردین وپایه درسیتون چطور بوده؟؟؟ بین فارغ التحصیلی و قبولی ارشدتون فاصله افتاده یا بعد از اتمام دوره لیسانس قبول شدین؟؟؟؟ |
|
v.i.d.a (23 اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۱ ق.ظ) |
|
سلام. تبریک میگم. انشاالله همیشه موفق باشین. میشه درباره منابع توضیح بدین. خیلی ممنون میشم. |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |