(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۰۲ ب.ظ)MSsoftware نوشته شده توسط: (25 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ)ghasedak29 نوشته شده توسط: سلام.
من هم امروز رفتم ثبت نام و از همون داخل دانشگاه انتخاب واحد کردم. البته اولش با آقای دکتر خسروی (مدیر گروه) مشاوره کردم. بعد انتخاب واحد کردم. برای انتخاب واحد: از قسمت ثبت نام - عملیات ثبت نام و بعد ثبت نام اصلی رو انتخاب کنید. بعد کد درس رو وارد کنید یا از جدول زیرش درس مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد هم بررسی و در نهایت اعمال تغییرات رو بزنید.
اگه سوالی بود بفرمایید .
سلام هم کلاسی
خیلی ممنون از راهنماییتون
این مراحل رو یافتم و انشالله الان می خوام انتخاب واحد کنم
اگر لطف کنین و درس هایی که انتخاب کردین رو بگین (با ذکر شماره درس) خیلی ممنون میشم چون من امروز شماره ۲۲۷ بودم و وقتی ثبت نام انجام شد دیگه به مشاوره و این چیزا فکر نکردم اصلا
اگرم در مورد پیشنهاد های دکتر خسروی کمی توضیح بدین که منت بر سر ما گزاشتین
انشالله جبران کنیم
دکتر خسروی در مورد اینکه به چه زمینه هایی علاقه دارم سوال پرسیدن. من هم راستش گفتم که کلا علاقه مند هستم
. جدای از شوخی گفتم که شنیدم تست نرم افزار جای کار داره و البته خودم هم علاقه مند هستم به تست نرم افزار و به داده کاوی هم علاقه دارم.
خلاصه آقای دکتر به من پیشنهاد دادند که درسهای زیر رو بردارم.
۱- مدل سازی و درستی یابی صوری (۸۱۰۱۹۵۱)
۲- سیستم های بی درنگ و نهفته همروند (مباحث ویژه ۲) (۸۱۰۱۳۴۵)
۳- الگوریتم پیشرفته (مباحث ویژه نرم افزار ۱ )(۸۱۰۱۶۵۸)
البته بعدش دوباره باهاشون صحبت کردم و گفتم که به داده کاوی هم علاقه دارم. ایشون هم پیشنهاد دادند که سر کلاس داده کاوی هم بشینم و موقع حذف واضافه تصمیم بگیرم که کدوم درس رو بردارم.
شما هم لطفا بگید که چه درسهایی رو انتخاب کردید. راستی توی دانشکده زده بود کلاس ها از ۲۵ شروع میشه. شما اطلاع دارید که امروز کلاسی تشکیل شده یا نه؟
من یک شنبه ها کلاس دارم. فکر کنم فردا یه سر برم. ببینم چه خبره.