![]() |
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۲-۹۱ در دانشگاه تهران؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
ورودی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - mahdi bg - 05 شهریور ۱۳۸۹ ۰۵:۱۵ ب.ظ
سلام من روزانه نرم دانشگاه تهران قبول شدم دوستانی که هم دانشگاهی هستن یک معرفی از خودشون بزارن نرم یا هوش / روزانه یا شبانه کدوم دانشگاه تحصیل کردن اول هم خودم مهدی ... (فامیل فعلا محرمانه) نرم / روزانه دانشگاه مشهد / معدل الف ۱۸/۹۰ |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - eshui2007 - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۲۵ ب.ظ
اشتباه: "وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن" صحیح: "ورودی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن" |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - Legion - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۴۱ ب.ظ
ایمان نرم / شبانه دانشگاه علوم و فنون بابل / معدل الف ۱۶/۳۵ Lover boy |
ورودی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - eshui2007 - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۰۵ ب.ظ
احسان نرم / روزانه / دانشگاه اصفهان |
RE: ورودی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - Soheil - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۰۵ ب.ظ)eshui2007 نوشته شده توسط: احسانتبرییییک احسان عزیز فکر میکردم ۹۰ی هستی! موفق باشی! |
RE: ورودی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - eshui2007 - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۱۸ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: فکر میکردم ۹۰ی هستی! دست شما دردنکنه ![]() |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - arezoo.j - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۴۲ ب.ظ
آرزو هوش/روزانه/تهران / ورودی ۹۰ ![]() ![]() |
RE: وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - Soheil - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۳:۳۲ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۴۲ ب.ظ)arezoo.j نوشته شده توسط: آرزوها!!؟ ![]() دارید واسه سال بعد تمرین میکنید؟ |
RE: وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - yasemi - 08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۸۹ ۰۳:۳۲ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۴۲ ب.ظ)arezoo.j نوشته شده توسط: آرزوها!!؟ آقا سهیل بدم نیستها بیایم برای سال بعد یه آمار بگیریم ببینیم بچهها دوست دارن کجا قبول بشن به نظرم باعث انگیزه بیشترم میشه نظرت چیه ؟ |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - arezoo.j - 09 شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۱۳ ق.ظ
اگه آمار می خواید بگیرید منو شریف بزنید ![]() |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - karostami - 09 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۱۴ ق.ظ
معماری-شبانه-آزاد واحد میبد- معدل ۱۶/۰۶ |
RE: وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - MrArsalan - 13 شهریور ۱۳۸۹ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۸۹ ۰۵:۱۵ ب.ظ)mahdi bg نوشته شده توسط: سلام آقا جون هر کی دوست دارین هنوز شروع نشده اعصابمون را با این چیزا خراب نکنبن... کلی خوشحال بودم حداقل شریف نمیریم بچهها خرخون نیستن دیگه: دی انی وی من علموص بودم معدلم هم داقون، هوش قبول شدم روزانه، سی یو گایز |
RE: وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - mahdi bg - 13 شهریور ۱۳۸۹ ۰۹:۴۹ ب.ظ
سلام (۱۳ شهریور ۱۳۸۹ ۰۹:۱۵ ب.ظ)MrArsalan نوشته شده توسط: آقا جون هر کی دوست دارین هنوز شروع نشده اعصابمون را با این چیزا خراب نکنبن... کلی خوشحال بودم حداقل شریف نمیریم بچهها خرخون نیستن دیگه: دی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آقا صلوات بفرست |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - khashayar - 13 شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۵۵ ب.ظ
سلام دوستان به نظر نمیاد الگوریتم و محاسبات بین ما باشه پس من اولین نفرم الگوریتم محاسبات / شبانه اگر هم رشته ای دارم خوشحال میشم باهاش آشنا شم ![]() |
وردی های جدید دانشگاه تهران کیا هستن - admin - 15 شهریور ۱۳۸۹ ۰۷:۲۵ ق.ظ
تبریک به دوستان دانشگاه تهرانی |