خدا خودش گفته نگران روزیتون نباشید که روزی بندگان با منه... ما باید تلاشمونو بکنیم و به خدا توکل داشته باشیم درسته که وضعیت اقتصادی کشور مساعد نیست اما این دلیل نمیشه که با داشتن دوست دختر یا پسر از زیر بار مسئولیت، شونه خالی کنیم و به سمت گناه بریم...
جدا از گناهش اصلا هدف از این دوست دختر یا دوست پسر داشتن چیه؟آخرش این رابطه قراره به کجا برسه.....؟
هرگز این رابطه قابل قیاس با ازدواج نیست و نمی تونه جای ازدواج رو بگیره درواقع من فکر میکنم کساییکه می خوان به بهانه شرایط بد جامعه از ازدواج که یک سنت پسندیده الهی است فرار کنن هدفشون فقط برطرف کردن یکسری نیازهاشون بدون پذیرفتن هیچگونه مسئولیتی است ....
شرایط بد اقتصادی با تلاش هردو (زن و مرد) قابل برطرف شدنه بعلاوه آرامشی که با ازدواج بوجود میاد قابل مقایسه با حسی که بین پسر و دختر هست نیست...
وقتی خدا به پیامبر تاکید امر ازدواجو ابلاغ کرد شرط نذاشت که اگه شرایط خوب بود ازدواج کنید و اگه بد بود ازدواج نکنید
حتی تو روایات اومده که هرگز بخاطر ترس از مشکلات مادی امر ازدواج رو به تعویق نندازین چون خود خدا ضامن روزی بندگان هست...
من خودم کسایی رو دیدم که اول ازدواجشون وضع مادی خیلی بدی داشتن حتی مخارج لازم برای یک جشن معمولی رو هم نداشتن اما الان بعد از یکی دو سال از ازدواجشون الحمد الله وضع اقتصادی خوبی دارن و خیلی هم خوشبختن درمقابل کسایی هم هستن که دایم از شرایط کنونی اعتراض دارن و به زمین و زمان ناسزا میگن اما زمان ازدواجشون میلیونی خرج میکنن یکی نیست بهشون بگه اگه شما واقعا وضع مالی بدی دارین پس این همه بریز و بپاش و اصراف برای چیه؟؟ به فرض قرض کردن ادم عاقل به اندازه گلیمش پاشو دراز میکنه...