(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ق.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: گسسته رو از روی جانسون با شروع کردم خوندن اما خیلی سنگین نوشته طوری که بعضی صفحه هاش یک ساعت طول می کشه تا می فهممش، کلا ناجور بیان کرده، گریمالدی رو هم نتونستم از کسی گیر بیارم و خرید ۴ جلدش برام سخته، حالا موندم برم پوران گسسته رو بخرم و از روی اون بخونم یا اینکه اگه گریمالدی نخونم خیلی چیزها رو از دست می دم و باید حتما گریمالدی بخونم؟ راهنمایی لطفا؟
من جانسون با را نخوندم.ولی از روی گریمالدی بخونید کتاب خوبیه،ساده گفته و راضی خواهید بود
چون تمرینات خوبی داره و تمریناتش شما رو راه میندازه تا مسائل سخت تر را هم یاد بگیرید
لازم نیست حتما ۴ جلدش را گیر بیارید . بیشتر مطالب مهم کنکور توی جلد۱ هست.توی جلد ۲ هم مبحث مهم بازگشتی و یک مبحث مربوطبه شمارش . جلد ۳ فقط بخش گراف مهمه و مبحث درختها بیشتر به درد ساختمان داده میخوره که توی کتب ساختمان داده هم گفته شدند.
جلد ۴ هم بحث گروههاست که بعضی از سالها سئوال اومده.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اینجا هم مطالبی گفته شده:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کتاب ۲ جلدی هم هست که ترجمه شخص دیگری است و اون را هم بقیه تعریفش را دادند میتونید درصورت نیاز به خوندن همه فصلها اون را بخرید.قبلا درموردش چیزهایی گفته شده توی تاپیکها.
(۰۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: دوستان من فصل ۷ لینزام، خیلی مشکل دارم، اونجاهاییش رو که از جزوه دکتر کارگهی خوندم می فهمم اما یه جاهایی تو کتاب هست که تو جزوه نیست باهاش مشکل دارم، دوستان کسی هست با هم بخونیم؟
تمرین کنید،تستهای کنکور را بخونید.و سئوالاتی که بچه ها توی بخش پرسش و پاسخ گفتند و جوابهایی که داده شده خوب هستند.میتونید با مرور اونها مفهوم درس را یادبگیرید.