(۲۷ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: ای بابا گفتم چه خبره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید رو راست میگم اما واقعیته
تو حاضری اسمه بچه ات رو مردونه بزاری نقی!!!؟
این اسمها ماله یه زمون بود
حالا فکر کن اسمه بچه شما نقی باشه اسمه هم کلاسیش مارتین!!!
این همه مشکلات تو جامعمون داریم حالا شما میاد برای به کار نبردن تقی نقی غضنفر گیر میدید
فکره نون باش که خربزه آبه
امیدوارم ناراحت نشده باشید رو راست جواب دادم
راستش منم چند سطر اول ارسال رو که خوندم زیاد برام جالب نبود چون منم باشم تا ۱۰۰۰ سال اسم بچه ام رو غضنفر نمی زارم!!!
دلیلش هم این نیست که لقب امام علی (علیه السلام ) هست ، که اگه اینطور بود الان این همه اسم علی و محمد و صادق و ... نداشتیم.
اما اینکه یه فرد معتاد و معروف اسمش "آتقی" باشه (دهه ۶۰ی میدونن کیه
) و یا جنس از رده خارج شده رو بگیم "جواد" قبول دارم که درست نیست . نکته ظریفی هست بنظرم. البته من نمیگم اسم بچه ام رو میزارم " تقی " چون با توجه به ادبیات و عرف ، اسم زیبایی نیست ، درسته معنی خیلی خوبی داره اما ادبیات و عرف ما این هست .
یا مثلا اسم "مهین" اسم خوبی برای ایرانیا هست اما اسم تحقیر آمیزی برای عرب ها ست چون با ادبیات اونا ناسازگار هست و معنی و جلوه خوبی نداره
البته من با اون اسامی عجیب و غریب که اخیرا داره مد میشه هم مخالفم ، هر چند هر کسی اختیار داره اسم فرزندش رو با سلیقه خودش انتخاب کنه ، اما از حقوق فرزند بر والدین همین انتخاب اسم نیکو هست . دقت کنید که گفتم " وظیفه" و این از احادیث نبوی هست ، وقتی که وظیفه هست یعنی موظف هستیم دقت کنیم .