(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: امیدوارم که تو مصاحبه علم و صنعت موفق باشید.
ممنون. شما هم مصاحبه علم و صنعت دارید؟ من شاید شرکت نکنم
دانشگاه: دانشگاه تهران
نوع: بدون آزمون
رشته: مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
حدود دو هفته پیش مصاحبه دانشگاه تهران داشتم که حدود ۵ ۶ دقیقه طول کشید.
۱- اول از همه خواستن خودم رو معرفی کنم.(معمولا در این معرفی دانشگاه کارشناسی و معدل و گرایش و دانشگاه ارشد، معدل و گرایشتون رو میگید)
۲- در مورد موضوع پایاننامه ازم توضیح خواستن و مقاله هایی که داده بودم.
۳- در رابطه با مباحث برخی از دروس ارشد پرسیدند(آخه من گرایش الگوریتم بودم و اساتیدش با گروه نرم افزار کاملا فرق داشتن)
۴- اینکه چه دروسی خودم تدریس داشتم(معمولا بهتره دروسی که در دانشگاههای دولتی تدریس داشتید رو عنوان کنید)
۵- هزینه زندگی رو چه کسی تامین میکنه؟
برخوردشون هم خیلی خوب بود و فکر نکنم قبول بشم
دانشگاه: شهید بهشتی
نوع: از طریق آزمون
رشته: مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
تاریخ مصاحبه: ۵ تیر
۱- اول از همه یه فرم دادند که پر کنیم، توی این فرم اطلاعاتی راجع به معدل، موضوع پایان نامه ها، اساتیدش و موضوع مقاله ها و ایده های دکتری را خواسته بودند.
۲- بعد از اینکه وارد اتاق مصاحبه شدم، یکی از اساتید من رو از روی فرم به بقیه معرفی کرد.
۳- بعد پرسیدن که برای چه دانشگاههایی برای دکتری اقدام کردم(خیلی واسشون مهم بود که شهید بهشتی انتخاب چندم هست)
۴- بعد در مورد موضوع پایاننامه توضیح دادم و ایده هایی که توش بکار رفته بود. (البته یه سری سوال علمی هم در این مورد ازم پرسیدن)
۵- ایده دکتری رو خواستن که توضیح بدم و وقتی توضیح دادم یکی از اساتید چند تا سوال پرسید که بیشتر سوالهای انحرافی بود واسه اینکه اطلاعات من رو محک بزنه.
۶- در مورد مقاله هم یکی از اساتید پرسید چرا واسه فلان کنفرانس فرستادی؟
برخوردشون خوب بود، شنیدم استادی که میخواستم باهاش کار کنم یکی از دانشجوهاش از طریق استعداد درخشان شرکت کرده و این دانشگاه هم احتمال قبولی ندارم :-|