(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: (10 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ)فرزین نوشته شده توسط: ببینم شما جلفا چکار می کردید!!! حتما آسیاب خرابه هم رفتید!! خبرم می کردید گاوی گوسفندی جلویتان زمین می زدم
آره من هم رفتم. این کلیسا هم واقعا" جالبه. اون موقع که من رفتم یه اقایی با من همسفرشد که اهل مطالعه در مورد تاریخ و مذاهب بود . میگفت استپاتوس جزء اولین کسایی بوده که به حضرت عیسی گرویده و مسیحی شده و آثاری از حضورش که اینجا بجا مونده و در واقع
دیری بوده که بعد کلیسا شده. کلیسای زیبایی است و میگن هر سال ارامنه یه مواقع خاصی میرن اونجا. من کلیسای قدیمی باز هم دیدم مثل وانک در اصفهان ولی این یه جور خاصیه.
حالا آقا فرزین اگه بخوای من و دکتر یه سفر میایم مشکلی نیست میگن گوسفند را هروقت بزنی زمین تازه است حالا میشه هم گغفت گوسفند یا همون ماهی را هم از اب بگیری تازه است!!
نمیدونم دوستی از کردستان هم اینجا هست قراره قبل ماه رمضان با کی دو نفر بریم پالنگان نزدیکای کامیاران!!
سلام
من هم از همین الان و پیشاپیش ورودتون به این سرزمین کهن رو خوش آمد میگم
پالنگان جای زیبا و خوش آب و هواییه البته الان کمی گرمه
اگر رفتین حتما از آبشارش هم دیدن کنین
در ضمن حتما کباب ماهی هم نوش جان کنید
درباره این کلیسای زیبا هم واقعا چیزی نمیتونم بگم چون هر چند بار که رفتم باز هم دلم میخواد برم
خیلی زیبا و جالبه
در ضمن فکر کنم چند سال قبل یه اسکلت هم در سقف صحن اصلی کلیسا پیدا شد در طی مرمت ها
که البته فکر کنم بردنش تهران
از قسمت های جالب دیگه هم یک دالان نسبتا بزرگه به نام اجاق دانیال که البته درموردش چیزی نمیدونم.