دوباره امیدوار شدم ! دیگه فکر می کردم کسی پی قضیه رو نمیگیره !
به دوستانی هم که از همین الان رفتن سراغ بحث div خواهش می کنم ازشون کمی صبر کنن تا همه چیز رو از پایه بگیم و بریم جلو.
تا اینجا با مفهوم اینرنت ، وب سایت ، کلاینت ، سرور و مفاهیم مربوط بهشون و زبان html آشنا شدیم. حالا نوبت عبارات html هست که یاد بگیریم.
هر چیزی که قرار باشه به عنوان عبارات html در طراحی وب سایت نقش داشته باشه ، باید بین دو تا تگ قرار بگیره :
<html>
.
.
.
</html>
قالب کلی html هم همون طوری که همتون می دونین ، از دو قسمت تشکیل شده. این دو قسمت ، سرآمد و بدنه هستند. بخش سرآمد شامل اطلاعات کلی در باره صفحه و معرفی ابزار هایی هست که قراره داخل صفحه وب استفاده بشه. ضمنا توی همین بخش هست که برای صفحه ، عنوان انتخاب می کنیم ، و این عنوان توی میله عنوان یا tab مرورگر نشون داده میشه.
قسمت سرآمد بین دو تا تگ <head> و <head/> هست. مثلا اگه صفحه ای قرار باشه عنوانش "my page" باشه و در مرورگر با شرح : "this is my web page" نشون داده بشه ، همینطور کلمات کلیدی اون شامل word1 , word2 , ... باشه ، باید شکل کلیش اینطوری باشه :
<html>
<head>
<title> my page </title>
<meta name="keywords" content="word1, word2 , ... "/>
<meta name="decription" content="this is my web page" />
<meta name="author" content="Hege Refsnes" />
</head>
<body>
.
.
.
</body>
</html>
هرچیزی که توی تگ های متا باشه ، اختیاری هست و فقط برای بهینه سازی صفحه استفاده میشه. تعداد این تگ ها زیاد هست. مثلا یکی دیگه برای معرفی نویسنده صفحه استفاده میشه. اما معمولا فقط همین ۲ تا که نوشتم توی بیشتر صفحه ها رعایت میشه.
ضمنا ، ابتدای صفحه اچ تی ام ال ، معمولا بیان میشه که از چه استاندارد هایی استفاده میشه. من به توضیح این استاندارد ها نمی پردازم چون هم وقت گیر هست هم وارد مباحث دیگه مثل ایکس اچ تی ام ال میشه. اما اگه علاقه داشته باشین می تونین تو نظرات بنویسین تا بیشتر توضیح بدم.
فکرمی کنم این مطالب فعلا کافی باشه . فقط باید حتما این رو اشاره کنم که : رعایت تو رفتگی ها ، توی کد نویسی اچ تی ام ال ، خیلی خیلی مهمه ! یعنی تقریبا فهمیدن بخش های مختلف یک صفحه که تو رفتگی هاش رعایت نشده باشه ، تقریبا غیر ممکنه !
اما معمولا بعد از نوشتن کد صفحه ، بعضی ابزار ها مورد استفاده قرار می گیرند که نه تنها تمام تو رفتگی ها ، بلکه حتی تمام فاصله های بی معنا توی صفحه رو از بین می برن ؛ این کار برای این انجام میشه که حجم کد صفحه پائین بیاد و صفحه زودتر لود بشه . برای مشاهده نمونه می تونین روی صفحه گوگل ، رایت کلیک کنید و سورسش رو ببینید !
اما این کار فقط در پایان قطعی کار باید انجام بشه .
موفق و موید باشید.
منتظر نظراتتون هستم.
ضمنا ببخشید ، صفحه بعد از ارسال شدن ، متاسفانه درست دیده نمیشه ! تگ های html کمی تغییر پیدا می کنن. مثلا / در ابتدای تگ بسته قرار داره نه در انتهاش همچنین تو رفتگی ها نشون داده نمیشه.
(۰۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: حمید خودتی؟!
چطوری حاجی؟ میبینم که زدی تو کار آموزش... دس مریزاد...
سلا مهدی جان ! آره خودمم پسر ! خوبی؟
جه خبر؟ ارشد خوب بود ؟
ما شاگرد شمائیم حاجی.
[quote='hamid.adldoost' pid='105703' dateline='1340562623']