(۰۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ)fa_karoon نوشته شده توسط: سلام اینی که می خوام بگم نظر شخصیه، و دوستان هر طور صلاح می دونند می تونن عمل کنند.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته اینها همش پیشنهاد اگه دوست داشته باشید.
اول اینکه سایتتون رو دیدم خیلی دوسش داشتم . در عین سادگی برام جذاب بود( البته من فقط به عنوان یه کاربر و ببیننده نظر میدم نه به لحاظ فنی !)
من خودم به شخصه اچ تی ام ال رو خیلی خوندم و با تگ هاش و اینکه چه کارایی میکنن آشنا هستم اما مثل این میمونه که یه بچه کلاس اولی هستم و الفبا رو بلدم اما نمیتونم خوب جمله بسازم . برای همین تاکید کردم از پایه گفته بشه . به نظر میشه یه سری تمرین هم داده بشه مثلا یه عکس خیلی ساده تا بریم مثل اونو کد نویسی کنیم و ایجادش کنیم .
مطمئنا تجربه شما خیلی میتونه به یکی مثل من کمک کنه .
به نظرم اگر یه تعاملی با جناب حمید داشته باشین خیلی خوبه و هر دو با هم این بخش رو پیش ببرید .
اینایی که گفتم فقط پیشنهادات من بود شاید اصلا درست نباشه .
به هر حال خیلی از شما و آقا حمید ممنونم که دارید تجربه تون رو در اختیار دیگران میذارید .
به امید روزی که منم چیزایی که از شما دوستان یاد میگیرم رو در اختیار دیگر دوستان بذارم .
(۰۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط: نظم من :همونطور که از اسمش مشخصه این بخش در مورد طراحی وب هست! نه آموزش html یا css.
اموزش اینها خودش یه بخش جداست ! نمیدونم چی اما اینجا در مورد نکات طراحی وب باید گفته بشه ! html و اینا برنامه نویسی وب هست تا طراحی.
زینب جان من متوجه منظورتون نشدم . منظورتون از طراحی وب گرافیکشه ؟
نمی دونم من اینجوری احساس میکنم که اگه قراره نکات گفته بشه ناچارا باید وارد مباحثی که نام بردین بشیم تا بتونیم نکات رو بفهمیمیم !
حالا اگه من منظور صحبت شما رو درست نفهمیدم عذر می خوام ...