سلام مجدد !
من فکر کردم کسی دنبال نمی کنه این مطلب رو آخه گفته بودم نظر بدین کسی نظر نداده بود !
ولی حالا که می بینم حداقل ۳ نفر هستند که دوست دارن شروع می کنم.
اولا خدمت اون دوستمون که گفتن مگه میشه با سی اس اس و اج تی ام ال سایتی مثل مانشت نوشت؟! باید بگم پس فکر کردین طراحی مانشت با چی هست؟! مانشت که سهله ، فیس بوک هم با اچ تی ام ال و سی اس اس هست ! اما باید تجربه و مهارت داشته باشید تا بتونید به خوبی از این ابزار ها استفاده کنید.
در ابتدای کار بهتره اینو بگم که از این به بعد هر وقت هر سایتی رو دیدید ، مثل مانشت یا هر سایت حرفه ای دیگه ، روش کلیک راست کنید و گزینه ی "view page source" رو انتخاب کنید. به این ترتیب شما می تونید قسمت عظیمی از کد اچ تی ام ال و احتمالا سی اس اس رو ببینید . هرچند نباید انتظار داشته باشید که همه اش رو ببینید که یک سری از قسمت ها داخل فایل های استایل شیت و حاوا اسکریپت هستند.
ثانیا ، یه منبع خوب معرفی می کنم که بهتره قبل از شروع کار باهاش آشنا بشین ، این منبع بهترین و جامع ترین منبع روی اینترنت برای طراحی و برنامه نویسی وب هست
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ثالثا برای شروع کار بهتره آشنایی اصولی با مفهوم اینترنت و مرورگر و دو مقوله ی مجزای "طراحی وب" و "برنامه نویسی" وب داشته باشید.
برای این کار یه فایل که قبلا برای یکی از درسام آماده کرده بودم رو می ذارم توی پیوست که هرچند کمی قدیمی هست و متاسفانه چند ایراد جزئی هم داره اما مطمئنا قابل استفاده خواهد بود.
فکر می کنم برای شروع کافی باشه.
منتظر نظراتتون هستم.