(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: ممنون مسعود جان.
بچه ها نطرتون در رابطه با این لینک چیه ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
عبارت " جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: به دانشجویان انصرافی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برای یک بار دیگر قبل از انجام خدمت سربازی اجازه ادامه تحصیل داده شده است؛ پیش از این دانشجویانی که انصراف می دادند و یا از دانشگاه اخراج می شدند، فرصت ادامه تحصیل نداشتند و باید به خدمت اعزام می شدند. "
آیا همون مشکل منه ، با توجه به اینکه من سال ۸۷ انصراف داده و دانشگاه همو عوض کردم واین قانون جدید بوده و آبان ۹۰ ابلاغ و تایید شده . یعنی این تغییر جدید اجازه میده من یکبار دیگه انصراف بدم و دانشگاهم رو عوض کنم یا نه ؟ آخر جمله گفته که " یک بار دیگر قبل از خدمت سربازی اجازه ادامه تحصیل داده می شود" .
از شانس ما خورد به تعطیلات ، من سه شنبه حتما این مطلب رو می برم نظام وظیفه ببینم چی میگه.
ممنون میشم شما هم نظرتونو بگید ، اخه الان من زیاد مغزم خوب کار نمی کنه !!!
سلام esi جان
اول رتبه شما رو تبریک میگم و متاسفم بابت این اتفاقی که برای شما افتاده
این پست که شما لینکش رو دادید بنده اونجا زده بودم. از اتفاق داشتم لینکها رو چک می کردم که این پست شما رو دیدم و گفتم اگه کاری از دستم بر میاد دریغ نکنم.
قانون ها نظام وظیفه روزانه عوض میشه و ممکنه هر روز یک قانون داشته باشیم و تاریخ اون قانون مربوط به (۰۷ اسفند ۱۳۹۰) هستش. پس خیلی رو قانون ها نمیشه حساب کرد.
اما اگر این قانون همچنان به قوت خود باقی باشه شما باید بتونید ادامه تحصیل بدهید.
ولی این رو هم درنظر داشته باشید که بعد از تعطیلات اگه به نظام وظیفه رفتید ممکنه هنوز از قانونها خبر دقیقی نداشته باشند و سعی کنند به اصطلاح خودمون شما رو بپیچونند! اما شما دلسرد نشید.
از نظر من اگه قرار بود به خاطر انصراف شما مشکلی پیش بیاد، باید تو همون دوره کارشناسی پیش میومد و اگه اون موقع به شما اجازه تحصیل دادند ، الان هم باید بدهند. (البته از نظر من)
آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه مانشتیها دارم و از توکل خوب شما به خدا خوشحالم