سلام دوستان.
وقتیکه کارنامه ها اومد واقعا فکر می کردم تمومه و همه بچه ها تبریک می گفتن ، اما دوشنبه که رفتن نظام وظیفه گفت نمی تونم انصراف بدم و رتبه ۴۹ به درده عمت می خوره
مشکل اینجاست که من تویه دوره کارشناسی ناپیوسته یکبار انصراف داده و دانشگاهمو عوض کردم و واحد هامم تطبیق دادم اما تو فرصت تعیین شده که ۳ سال برای کارشناسی نا پیوسته درسمو تموم کردم حتی یک ترم هم زودتر یعنی ۵ ترمه.
تایستون ۹۰ رفتم و خدمت ومهر سال ۹۰ هم ارشد هوش شبانه تبریز رفتم (برای فرار از سربازی و ادامه تحصیل، فکر کردم اگه برم خدمت از درس زده و دل سرد می شم) اما به این امید که بتونم آزمون مجدد بدم، قبل ثبت نام هم هم دانشگاه و هم نظام وظیفه بهم گفت که می تونم آزمون مجدد بدم و مشکلی نیست و من واقعا از این قانون خبر نداشتم.
الان به همین راحتی نمی تونم برم شریف (که احتمال قبولیش هست) ، به خاطر یه تبصره ، واقعا موندم چیکار کنم، ۱ سال شب و روز نداشتم این شد آخرش.
امیدم بخداست اما باید من حرکتی کنم یا نه ، واقعا سردر گمم دوستان و نمی دونم چیکار کنم. نظام وظیفه و سازمان سنجش هم رفتم اما کسی جواب نمی ده . الان ۴۹ با ۴۹۰ یا ۴۹۰۰ یا ۴۹۰۰۰ واقعا فرقی نداره واسه من. واقعا اوضامو بهم ریخته.
دوستان اگه کسی آشنایی داری یا می تونه منو راهنمایی کنه ممنون می شم اگه کمکم کنه. یا اینجا پیام بذاره یا بهم خصوصی پیام بده من باهاش تماس بگیرم.
الهی به امید تو.