(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: (21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: (21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: این کارنامه واقعا تاثیر تراز رو نشون میده.
تراز مشترک دوستمون خیلی پایینه، و زبان هم همینطور که باعث شده رتبشو به شدت افت کنه .
من هم دقیقا همین منظور رو داشتم .برای همین به نظر من این نخمین رتبه ها به هیچ دردی نمی خورن وشاید یه جورهایی باهث تخریب روحیه شما هم بشن یه امیدواری کاذب .و اینکه هیچ کنکوری قابل قیاس با کنکور دیگه ای نیست مگر اینکه سطح سوالات تقزیبا در یک سطح باشه مثل ۸۹ و۹۰ که سطح سوالات بیشتر به هم نزدیک بود تا ۹۰ به ۹۱/اسون بودن در کل همیشه به ضرر خونده های واقعی در میاد
اینکه کنکور امسال نسبت به پارسال آسونتر بود رو من هم قبول دارم ولی هیچ وقت نفهمیدم چرا به ضرر افرادی میشه که خیلی خوندن،به نظرم کسی که درسی رو خونده وقتی کنکور آسون باشه هم باید بتونه از عهده سوالات بربیاد،میشه بگین چرا به ضرر این افراد میشه؟؟؟
من خودم یکی از اون درس نصفه خونده های سرکنکورم
به ضرر درس خونده های واقعی میشه چون وقتی آسون بیاد علاوه برتو که خیلی خوندی اونی هم که تقریبا زیاد زخمتی نکشیده میتونه تا حدودی از پس سوالا بربیاد داین یعنی رقابت دوست من .این یعنی وضعیت امسال که اکثرا درصدهاشون خوبه ما رتبه ها افتضاحه این یعنی نزدیک شدن تراز ها به هم در حد میلی متر .یه مثال دم دستی تر میزنم
یه امتخان ۱۰ نمره ای رو تصور کن وقتی سوالها نسبتا راحتترن چه اونی که خیلی خیلی خونده چه اونی که بد نخونده می تونن جواب بدن حالا حساب کن .اما وقتی یکمی از حد نرمال سختتر باشه (استاندارد هم سخت وهم اسون ) اون موقع دیگه کسی که فقط خوب خونده میتونه از پس سوالهای سخت هم بر بیاد آسونها رو که همه می زنن. حالا تصور کن بخوان رتبه بندی کنن .در امتحان نوع اول چون اکثرا سوالها رو تونستن پاسخ بدن خیلی ها ممکنه نمرات شبیه هم داشته باشن (زرنگ ومتوسط وبد وخیلی بد بهم نزدیک میشه رتبه هاشون) اما در امتخان دوم فقط اونایی که خیلی زحمت کشیدن رتبه های خوبی کسب می کنن.امیدوارم درک کرده باشی منظور م رو