(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ق.ظ)kiantamar نوشته شده توسط: راستی برای اولین بار در دنیا ایدز درمان شد (دیروز خبر رسمیش اعلام شد). این علم به همه خدمت میکنه
تبریک میگم بابت درمان ایدز، درمان بیماری ها یکی از مهم ترین کاربردهای خوب علم هست،
گاهی از علم و تکنولوژی ما درست استفاده نکردیم و سرطان و سکته و... و بیماری های جدید و... فشار و استرس و افسردگی و...
و به طور کلی کم شدن سن امید به زندگی بشر
البته همین علم و تکنولوژی هم خیلی از بیماری ها که قبلا درمان نداشته، به کلی درمان کرده
پس مسلما علم خوبه و ما باید مواظب باشیم ازش استفاده خوب هم بشه
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ق.ظ)kiantamar نوشته شده توسط: ما نمی خوایم اعضای بدن بچه های فلسطینی فورش بره، همونجور که نمی خوایم یه ایرانی برای مخارج زندگی کلیه ش رو بفروشه.
دقیقا همینطوره، ما باید علم رو طوری جلو ببریم که این ها رو حل کنیم، به انقلاب مستضعفین کمک کنیم، این دو که شما فرمودید هر دو مستضعف هستند.
اگه فقط بی هدف درس بخونیم و تنها به پول درآوردن خودمون فکر کنیم به هیچکدوم از این دو کمک نکردیم، و من هم با شما هم نظر هستم
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ق.ظ)kiantamar نوشته شده توسط: همچنین در جاهایی که بهش میگی استکبار حالا هر جا هست
دلیل مخالفت شما با عنوان من این بود که فکر میکردید از نظر من استکبار یه جایی هست. مثلا یه کشوری چیزی
در حالی که استکبار کسانی هستند که قصد خدایی روی زمین دارند و برای پر کردن جیب کمپانی خودشون میخوان تمام مردن جهان رو استثمار کنن
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ق.ظ)kiantamar نوشته شده توسط: از علم برای نجات همه ی انسانها استفاده کن و نه برای گرفتن انتقام.
ترحم بر پلنگ تیزدندان، ستم کاری بود بر گوسفندان
نجات همه انسان ها در انتقام گرفتن از گروه قلیل مستکبرین هست
کسی که موشک رو دقیقا هدایت میکنه به مدرسه ای در قانا، که فقط زن ها و بچه ها توی اون پناهنده سازمان ملل شدن! و برادرها و خواهرهای من رو تیکه تیکه میکنه، و این کار رو هزاران بار در تمام نقاط دنیا به نوعی تکرار میکنه، من از اون انتقام میگیرم، و تمام وجودم پر از خشم نسبت به اون هست
راجع به بحث کار خانم ها
اونجا هم همنظریم، مثل اینکه تفکر غالب همینه: این بحث باید بین زن و مرد قبل از ازدواج حل بشه
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ق.ظ)kiantamar نوشته شده توسط: خودتو جای اون دختر گذاشتی که مجبور میشه خواست های خواستگارشو بپذیره؟ همه اینجور نیستن، ولی تو اجتماع ما خیلی ها اینطورین. دختری که زیر فشاره. دختری که بهش سرکوفت میزنن. دختری که از اولین روز زندگیش آزادی نداشته. دختری که همیشه از توجهی که به برادرش میشده نفرت داشته...... دختری که آموزش ندیده... هیچوقت نتونسته واسه خودش فکر کنه، به خودش.
خیلی ها واسه فرار از مشکلاتشون ازدواج میکنن.
چی دارم میگم.. خیلی ها رو میشناسم که بزور ازدواج کردن. یعنی شوهر دادنشون! حتی تحدید به خودکشی هم واسشون فایده ای نداشته.
حالا شما بد ترین حالت رو در نظر نگیر... در همون حد میانگین، این رو بدون خانوما تو جامعه ی ما خیلی از خود گذشتگی میکنن. خیلی دردارو تحمل میکنن و از ترس ترد شدن اون درد رو هیچوقت بیان نمی کنن.
وقتی قراره یه قرار داد بببندی و دستات بستست، به اون توافقی که رسیدی... از روی میل و دلخوشی نبوده. آزاد نبودی.
زندگی نباید اینجور باشه
حالا یه نفر قبل ازدواج به قول شما به توافقم میرسه... اما نه این توافق در شرایط عادلانه و درستی ایجاد شده و نه این توافق پایدار میمونه، حداقل نه با خوشی و خوشبختی. هر جدایی دلیلی داره. کسی واسه کلاس گذاشتن طلاق نمی گیره. اونایی هم که با لباس سفید میان و با کفن میرن، هزازان هزار آرزوی فراموش شده و درد نگفته دارن.
بله خانم هایی که در شرایطی مجبور میشن ازدواج کنن وجود دارن
، البته من یکی که سعی میکنم مطمئن بشم خانم علاقه به ازدواج داره، و نسبت به آینده ش امیدوار و شادابه، خیلی غمناکه تصور چنین زندگی ای
البته شاید بشه گفت همیشه نمیشه این رو فهمید، نمیدونم
اما خوب بحث مطرح کردن قبل از ازدواج که باید باشه، هر دو طرف باید با روحیات هم آشنا بشن، خوب منی که ترجیح میدم خانمم یه کار یا فعالیت داشته باشه، اما کار سنگین و طولانی و پر استرس نداشته باشه، نباید این رو قایم کنم، باید نظر خودم رو مطرح کنم، نه که بگم حتما و حتما باید این بشه، بلکه میگم روحیات من این هست و مطلوب من این هست. اگه قبل از ازدواج نگم و بهد از ازدواج گیر بدم و هرکار خوبی خانم پیدا میکنه یه سنگ بندازم تا نشه خیلی بدتره، یا سر این موضوع تا آخر عمر بحث و جدل باشه
البته قبل از ازدواج هم موضوع کار کردن یکی از چندین بحث مهم هست، موضوعات دیگه هم هست. شاید حتی خانم علاقه مند به کار سخت و سنگین باشه و مرد ناراضی باشه، اما برآیند شرایط دیگه منتهی به ازدواج بشه؛ تنها چیزی که مهم هست این هست که این قضیه که آخر قرار هست خانم کار کنه یا نه، قبل از ازدواج کاملا مشخص بشه
قبل از ازدواج وقت گفتن هست، بعد از ازدواج موقع همفکری هست، توی زندگی یا تو خانم رو متقاعد میکنی این کار مناسب نیست، یا خانم تو رو متقاعد میکنه این کار مورد علاقه ش هست
قضیه خانم هایی که مجبور میشن ازدواج کنن
حتی توی اون موارد هم بحث نکردن سر این موضوع کمکی نمیکنه، البته اکثر خانم ها هم دوست ندارن کار سنگین و سخت بکنن تا بعد بگیم زیر بار شرایط مجبور شدن کار سنگین نکنن، بر عکس گاهی خانم ها زیر بار شرایط مجبور شدن کار سخت بکنن وگرنه خیلی ها شون به انتخاب خودشون کار سخت رو انتخاب نکردن