(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: (28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: با سلام بر مدیریت گرامی
می دونم هنوز دارید روی مشکلات پیش آمده توسط هکر کار می کنید و وقت برای پیشنهاد و انتقاد ندارید
میشه بپرسم شما از کدوم ورژن مای بی بی استفاده می کردید که هک شدید و الان از چه ورژنی استفاده می کنید؟
من هکر نیستم ولی یه نگاهی به سورس صفحه انداختم و احساس کردم شاید ورژن کنونی مانشت ۱/۶/۷ نباشه
البته شایدم اشتباه فکر میکنم
موفق باشید
با سلام
قبلاً از نسخه ۱.۶.۳ استفاده میکردیم اما الان به نسخه ۱.۶.۷ آپگرید کردیم. مشکلات مربوط به امنیت بیشتر متوجه پلاگینهاست. هر چند هنوز هم خود mybb یه سری مشکلات حاد داره ولی به صورت موقت یه کارهایی روش کردیم که ایمن باشه.
اگر مطمئنید ۱/۶/۷ هم باگ داره لطفا گزارش بدید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
به هر حال سیستم اوپن سورس رو خود استفاده کننده ها باید ایمن کنن.نباید از توسعه دهندگان اصلی انتظار زیادی داشت
کلا نشون میده من خیلی شانس آوردم که تا الان هک نشدم(به جاش ddos میکنن).تعریف از خود نباشه بنده هم مدیر یک تالار هستم که تا دلتون بخواد دشمنان داخلی و خارجی داره......
هر از گاهی میومدم مانشت مطالب رو میخوندم.خیلی برای مانشت زحمت کشیدید.مخصوصا بر روی Theme
وقتی دیدم هک شده نگران شدم که نکنه ۱/۶/۷ مشکل حادی داشته باشه و از فردا هر روز مجبورشم بک آپ ریستور کنم
حالا هر وقت خیالتون از همه چیز راحت شد، لیست پلاگین های مشکل دار رو هم بفرمایید یا حداقل به سازندگانشون اطلاع بدید که ملتی دعاگوی شما خواهند بود