هک شدن مانشت - نسخهی قابل چاپ |
هک شدن مانشت - admin - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ
با سلام چند روز پیش یکی از هکرهای خوب وطنی سایت مانشت رو هک کردن. البته این موضوع فعلاً جای نگرانی نداره، ایشون از اونجا که بچه خوبی هستند فرآیند هک رو توضیح دادن، متاسفانه سیستمی که برای انجمن استفاده میشه به شدت دارای حفره امنیتی هست. تغییراتی که ممکنه در چند ساعات آینده تو سایت ببینید در جهت رفع مشکل و حفرههای موجود خواهد بود. پس نگران تغییرات عجیب و غریب نباشید |
هک شدن مانشت - Bache Mosbat - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ
سپاس . |
RE: هک شدن مانشت - هاتف - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: با سلامدست هکر خوب وطنی مون درد نکنه! حالا قبل توضیح دادن، نمیشد این آقا فرداد رو ۲ روز بن می کرد یه چند وقته دُز فرداد آزاری خونم پائین اومده |
RE: هک شدن مانشت - Mansoureh - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: دست هکر خوب وطنی مون درد نکنه! هه هه هه |
هک شدن مانشت - انرژی مثبت - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ب.ظ
حالا واسه تشکرم باید ارسال بذاریم ممنون از این هکر که حفره پیدا می کنند و ممنون که شما می خواید چاله چوله ها رو پر کنید (گفتید حفره یاد الکترونیک دیجیتال افتادم الان الکترونها جذب حفره ها می شن ) چه هکرهای خوبی پیدا می شن. حالا یه صحبتی کنید یه وقت مانشت رو کاملا نفرستند رو هوا خدا رو شکر مثل این که اواتارها برگشتند. ولی علاوه بر سپاس، تاریخ ها هم میلادی شدند (شاید الان ایران نیستیم ما که نمی دونیم) |
هک شدن مانشت - admin - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ب.ظ
هنوز یکی از حفرههای مانشت پابرجاست! اگه بجنید میتونید پیداش کنید |
RE: هک شدن مانشت - homa - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
چقد جایزه براش در نظر گرفتین اگه جایزش خوب باشه من زنده شو براتون میارم. |
هک شدن مانشت - admin - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ
فکر کنم در مجموع مانشت حدود ۱۰ تا حفره خفن امنیتی داشت. بیشترش هم مربوط به سیستم غیر ایمن mybb و برخی پلاگینها بود. در هر صورت اگه با صفحه اخطار mybb برخورد کردین حتماً url صفحه رو ارسال کنید. |
RE: هک شدن مانشت - Cyrus - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: هه هه هه هی هی هی |
RE: هک شدن مانشت - aatwo - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ
امروز هم که چند بار برای من اینطوری شد |
RE: هک شدن مانشت - Mansoureh - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)Cyrus نوشته شده توسط: هی هی هی منظورم این بود که خیلی باحال گفتند! دکمه ی «سپاس» نیست اینطور مجبوریم جواب بدیم... |
هک شدن مانشت - annmary - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ ب.ظ
من دیدم تاریخ میلادی شده بود ، کار هکر بوده؟!!! شیطون |
هک شدن مانشت - yaser_ilam_com - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ ب.ظ
چشششششم دکتر دست گل این هکرمون درد نکنه (راستی اسم نداره این هکر وطنی) تشکر از شما بابت برطرف کردن حففففففففره امنیتی |
هک شدن مانشت - هاتف - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ ب.ظ
آقای دکتر به ریکس اش (رسیک) نمی ارزه، بیایید دوتایی بریم این آقا فرداد رو تحویلشون بدیم خلاص! باور کنید اینها فقط دنبال فرداد اند، اگر لازم باشه ما حاضریم مذاکره کنیم |
هک شدن مانشت - maryami - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ
من همیشه با firefox می اومدم مانشت، الان دیگه نمی تونم. مجبور شدم با google chrome بیام. این پیغامو می ده، البته فقط واسه اومدن تو انجمن Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit. Cookie /n Power MOD by web4host.net Server at localhost Port 80 |