(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ)maryam_ak نوشته شده توسط: سلام دوستان. من می خوام برای ارشد یکی از دو گرایش هوش یا نرم افزار و انتخاب کنم . خیلی توی اینترنت گشتم ولی هنوز نتونستم تصمیم قطعی بگیرم . لطفا هر کس هرگونه اطلاعاتی داره در مورد این دو رشته و درس های اونا در ارشد، سختی هاش و ... کمک کنه! ممنون
این که این دو گرایش در ارشد به چه صورت هستن خیلی کمکتون میکنه که کدومو انتخاب کنین
کلا بعد از قبولی ارشد در هر کدوم از این دو گرایش باید به فکر انتخاب موضوعی باشی که میخوای روش کار کنی هم برای پایان نامه و هم برای ادامه تحصیل(دکترا)
برای نرم افزار این موضوعات تا جایی که من میدونم در دانشگاه های تهران به این صورت هستن:
-سیستم های توزیعی(Distributed sys)( محاسبات خوشه ای و گریدی وابری و همچنین شبکه های بی سیم هستش)اکثر دانشگاه ها کار میکنن
-مهندسی نرم افزار( تست نرم افزار و امنیت نرم افزار و مهندسی مجدد نرم افزار ...) همه دانشگاه ها کار میکنن
-مدلسازی و ارزیابی سیستم های کامپیوتر( مدل سازی و شبیه سازی سیستم ها و ...) علم و صنعت و شریف و تهرانو می دونم که رو این مباحث کار می کنن
-تکنولوژی های وب( موتور جستجو و پردازش داده های حجیم و شبکه های اجتماعی و...)اکثر دانشگاه ها
-پایگاه داده ها اکثر دانشگاه ها
نکته آخر هم اینکه هر دانشگاهی معمولا ترم اول از شاخه های متفاوت هاون گرایش یه درس ارائه میده که بهتر با این موضوع ها اشنا بشی