(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: خواستم که همه دوستان با هم یه احوال پرسی بکنیم
گذشته از اون میشه دوستانی که ذوق پیامک سازی دارند پیامکهای ابداعی خودشون رو بگن تا به افراد بی ذوق مثه من کمک کنند
ضمن آرزوی بهترین اوقات و سرنوشت برای شما ، دوستان عزیز مانشتی و همه اعضای سایت و جوانهای مملکت
اینم چند پیامک (هرچیز دیگه ای که برام رسید باز هم میذارم
) :
عید را بهانه کنیم تا به همه کسانی که دوستشان داریمبگوییم نامتان در اندیشه و مهرتان در قلب ماست
_________
اسفند رو به پایان است ، وقت کوچ کردن به فروردین است ، وقت بخشیدن و صاف کردن دل ، پس مرا ببخش اگر با نگاهی یا زبانی یا صدایی ، ترکی بر دلت انداختم
_________
سیب شود رویتان ، سرخ و سپید و قشنگ ، سبز شود جانتان ، سبز و بلند و کمند ، سیر شود کامتان ، از کرم کردگار ، سکه شود کارتان ، روزیتان برقرار ، ماهی عمرت بود ، پر حرکت پر تلاش ،غم بشود سنجدی ، رخت ببندد یواش ، پر ز حلاوت شود ، چون سمنو زندگی ، غرق سعادت شود ، شیوه این بندگی
_______
بهار یک نقطه دارد نقطه آغاز ، بهار زندگیتان بی انتها باد
______
شادی ، سلامتی ، برکت ، مهربانی، مهمان دائمی خانه ات باد
____
میگن وقتی بهار داره میاد باید از چند رو زقبل گل رو خبر کرد ، میخواستم خبرت کنم
_____
برایت یک بغل گندم ، دلی خشنود از مردم/برایت یک بغل مریم ، که مست از می شوی هردم/برایت قدرت آرش،که دشمن را زنی آتش/برایت سفره ای ساده،حلال و پاک و آماده/برایت یک غزل احساس،دوبیتی های عطر یاس/برایت هرچه خوبی هست،صمیمانه دعا کردم
____
دوقدم مانده به خندیدن برگ،یک نفس مانده به ذوق گل سرخ،چشم در چشم بهاری دیگر،تحفه ای یافت نکردم که کنم هدیه تان،یک سبد عاطفه دارم همه ارزانیتان