(۱۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۹ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: (18 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ق.ظ)hkarimi نوشته شده توسط: یه کتاب به نام "قورباغه ات را قورت بده" هست که بسیااار محرکه.
این کتاب خوبه من خوندم و خیلی خوب بود .ولی به نظرم بیشتر برای تنظیم وقت و نظم و انجام کارهاست و باعث میشه کارهای بیشتری رو انجام بدیم و به اونچه که میخوایم برسیم. ولی ولی زیاد بحثهای روحیه و امید توش مطرح نشده
سلام.
بله دقیقا حق با شماست. این کتاب در واقع ۲۱ روش عالی غلبه بر تنبلی هست و معمولا به کنکوری ها پیشنهاد میشه که بخوننش. ولی تاثیری که روی روحیه میذاره واقعا چشم گیره، و اعتماد به نفس رو چنان بالا میبره که آدم میگه هر کار سختی رو میتونه انجام بده.
به هر حال پیشنهاد اکید من اینه که این کتاب رو بخونن، ضرری نداره.
یه کتاب دیگه هم در زمینه افسردگی هست به نام "رهایی از برزخ" نوشته ایانلا ونزانت و ترجمه خانم هاله گنجوی، ولی پیشنهاد نمیکنم که بخونید. اگه بخونید هم بد نیستا، ولی اول همون "قورباغه... " رو بخونید. راستی کتاب "چه کسی پنیر مرا جابجا کرد" هم کتاب بسیااار خوبیه. نویسندش اسپنسر جانسونه. این کتاب چندین بار پرفروش ترین کتاب سال آمریکا شده. خیلی موثر و محرکه.
بگذریم... میگن عاقل کسیه که از تجربش استفاده کنه، عاقل تر از اون کسیه که از تجربه دیگرن استفاده کنه
پس استفاده کنید از اندک تجربه من تو این زمینه و نتیجش رو ببینید.