مردا هر وقت کم میارن همه چیزو سر خانوما میشکنن، نمی تونن بپذیرن عامل اصلی عقب موندگیها و ناکامی هاشون خودشونن، حالا این وسط اگه در حین این بدبختی و شکست یه دختر هم تو زندگیشون باشه دلیل اصلی نداشتن تمرکزشون اون دختر بدبخته، اگه ازدواج کرده باشن که دیگه عامل اصلی شکست میشه زن و زندگی ...
اصلا تقصیر خودمونه که اینقدر مردا رو پررو کردیم، همه جور از حق خودمون به خاطر اینا می گذریم، بی مزد و منت همه جوره همراهشونیم آخرشم با پررویی بر میگردن پشت سرمون حرف میزنن ..
به نظر من که پسرا بر خلاف اون چیزی که نشون میدن بحث ازدواج که میشه خیلی هم حسابگر میشن بر عکس دخترا که اگه عاشق طرف باشن همه جوره همراهشن و از همه چیزشون میگذرن( متاسفانه )!!
یک - یک آقا فرداد !!!:
[/quote]
راستش اینجور که شما گفتین باید بگیم تا اینجا ۶ هیچ بنفع شماست.
راستش اولین اشکال همین محاسبات عددیه که خانمها یه جوری حساب میکنن که معمولا" آقایون سر در نمیارن.فکر کنم اگه آقایون در ریاضی فوق دکترا هم بگیرن باز از این حساب و کتاب خانمها سر در نمیارن.
در مورد ازدواج هم من که نمیدونم آقایون چه جوری حسابگرند که معمولا" تا آخر عمر بدهکار مهریه خانمشون هستن. همون قضیه مهریه با تعداد سکه سال تولد رو میگم.
اولش شمسی بود حالا میلادی شده. لابد تا چند سال دیگه سال تولدشون رو از زمان حضرت موسی حساب میکنن. من همه اش میترسم واسه من از زمان حضرت ابراهیم حساب کنن.
البته احتمالا" منظور شما اینه که تا آخر عمر حسابگری میکنن که چجوری این بدهی رو پرداخت کنن. خب آخرشم سکته میکنن و الفاتحه!!!
آقایون بعضی وقتها واقعا" هنگ میکنند.همینه که میگن" زنها شگفت انگیزند"
بهر حال اون جمله اولتون رو واقعا" قبول دارم که آقایون در مقابل خانمها کم میارن!!!