(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۲۸ ب.ظ)homa نوشته شده توسط: میشه بگین دقیقا اسم این پکهایی که گفتین چیه؟
منظورتون همون قالب های آماده ایی هست که رو اینترنتم میشه پیدا کرد. و تو اون پک ها اموزش این قالب بندی ها رو توضیح میده؟
بله. منظورم دقیقا همان هاست. ولی در اینترنت خیلی هایش پولی است که ما نمی تونیم بخریم. این پک ها من ۱۰ تا دی وی دی خریدم به قیمت ۲۵۰۰۰ هزار تومان.
فکر کنم شرکت پرنیان بود.
آموزش نداره. قالب با فرمت PSD و FLV .... که لایه باز هستند.
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط: میشه راهنمایی کنی از چه کتابی شروع کنیم؟
از اینترنت شروع کنید. یک قالب آماده که داشته باشید و با آن سرو کله بزنید می فهمید چطوری از html و CSS استفاده کنید.
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ب.ظ)f.b نوشته شده توسط: با سلام
جناب باد میشه از پایه پایه توضیح بدید که چه نرم افزارهای برای شرو باید نصی کنیم و برنامه توی چه محیطی نوشته بشه؟
برای php ومپ مناسبه نصب بشه
دیگه چی؟
اول اول اول HTML,CSS,Javascript رو یاد بگیرید.
بهترین نرم افزار Deramwevear است. نسخه CS5 که خیلی کاملتره.
شما فتوشاپ را نصب کنید و یک قالب و سایت استاتیک آماده کنید. تا نوبت به کد نویسی شود.
البته Wamp2 خیلی خوبه
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ)hussein.sh نوشته شده توسط: اگه پایه برنامه نویسیت معمولیه CMS هایی مثل جوملا یا وردپرس امتحان کن چون ۲تا مزیت داره اول اینکه خیلی راحته و نیاز به کدنویسی خاصی نداره ثانیا کارها رو خیلی زودتر وتمیز تر تحویل می دی حدودا زمان ۱/۳ میشه!!!! ولی مشکلی که داری اینکه همه کار نمیشه کرد دست و پای ادم میبنده همه کار نمی تونی کنی اما واسه کار تو بازار توجیه مالی داره شدید.
این رو بگم در برنامه نویسی هیچ محدودیتی ندارد.
در مورد جوملا که من خودم بالای ۱۹ تا سایت باهاش ارائه دادم هم هیچ محدودیتی وجود ندارد. من خودم چندیدن کامپوننت و ماژول براش نوشتم. اگر به برنامه نویسی تسلط داشته باشید کار با اونها سخت نیست
و یک نکته دیگه: سال پیش یک گروه هک بسیاری از سایت های جوملا رو هک کردن... در CMS های آماده این مساله غیرقابل انکاره.
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ)hussein.sh نوشته شده توسط: اما اگه میخوای پا به عرصه بالاتری بذاری بهتر ASP.NET کار کنی چون برا یاد گیری راحتره وثانیا ابزار ها ی کمکی فراوانی برات فراهم میاره که بسیاری از کد نویسی ها رو کم میکنه اما این یه مشکلم داره اینکه رشد کد هات بخصوص کدهای جاوات ممکنه کنترل شده نباشه و سرعت سایتات پایین بیاد. حالا اگه PHP کار میخوای بکنی دیگه هیچی تقریبا همچی رو باید خودت بنویسی و در واقع به روند کل برنامه احاطه داری اما سرعت برنامه نویسی رو کند میکنه.ابزارهای کمکی مثل Jquery رو هم استفاده کن سایت ۸۰ درصد طراحی و زیبایی ۲۰ درصد قدرت سایت و امنیتش البته تو ایران بیشتر این موضوع موج میزنه
من مدتی که با ASP کار می کردم خیلی اذیت می شدم. البته این مساله کاملا شخصیه. خیلی حال نمی کنم باهاش
من سرعت برنامه نویسیم با PHP بسیار بالاست و اصلا فکر نمی کنم که سرعت کد نویسی باهاش کم باشه. در شرکت هم الان بچه های .Net کندترن. در صورتیکه اونها ۷ سال سابقه دارن و من ۳ سال.
البته کیفیت کارهای من خیلی بالاتره
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ)hussein.sh نوشته شده توسط: ن سایت ۸۰ درصد طراحی و زیبایی ۲۰ درصد قدرت سایت و امنیتش البته تو ایران بیشتر این موضوع موج میزنه
در مورد سایت ها شاید ظاهرش اهمیت زیادی داشته باشد ولی در خصوص نرم افزار امنیبت بسیار بسیار مهم است.
jquery معرکه ست. برای ایجاد یک طراح واسط مناسب بسیار امکانات خوبی دارد.
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: (04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ ب.ظ)hussein.sh نوشته شده توسط: حالا اگه PHP کار میخوای بکنی دیگه هیچی تقریبا همچی رو باید خودت بنویسی و در واقع به روند کل برنامه احاطه داری اما سرعت برنامه نویسی رو کند میکنه
با این نظر کاملاً مخالفم. با وجود frameworkهای قویای که php داره سرعت برنامه نویسی خیلی خیلی بالا رفته. من دقیقاً نظری برعکس نظر شما دارم. .net برای توسعه سیستمهای بزرگ و پیچیده ناتواناییهای زیادی داره، من مدت زیادی هم با .net و هم با php کار کردم و ایمان دارم که php در هر زمینهای میتونه .net رو مغلوب کنه.
php هم کدباز هست، هم روی لینوکس به خوبی اجرا میشه، توانایی خیلی خوبی برای کار با هر ابزاری داره و از همه مهمتر اینکه کدهای اضافی و اتوماتیک .net که در پروژههای بزرگ برخی اوقات تبدیل به یه فاجعه میشه رو راحت میتونی کنترل کنی.
تقریباً همه ابزارهای خوبی که واسه توسعه وب هست php هستند. همین مانشت، چویر و دهها سایتی که جواب خودشون رو در اجرا پس دادن بر مبنای php هستند.
برخی از زبانها در آغاز ممکنه پیچیده به نظر بیان اما در استفاده مداوم به راحتی غیر قابل وصفشون پی ببرید.
برای توسعه php هم محیطهایی مثل zend و eclipse وجود داره.
۱۰۰% موافقت می شه ( دکتر جسارت نباشه.... اگه هم نباشم کی جرات مخالفت داره
)
جدا از شوخی:
من و یکی از همکاران همزمان یک پروژه سیستمی رو شروع کردیم. من PHP بود و ایشان .Net
مشکلاتی که ایشان در حین کار باهاش برخورد می کرد خیلی راحت با PHP حل می شد و jQuery خیلی با PHP راحتر کنار میاد. اونجا همش با یک چیزهایی که نمی دونی دات نت از کجاش میاره تداخل داره!