(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ ق.ظ)nmusavi نوشته شده توسط: برای این سیستمها asp.net بهتره اینو بزرگان میگن.
من به شخصه مخالفم. تجربه شخصی خودم را عرض می کنم.
در یک برنامه که من با PHP نوشتم یکی از جداول
۹۰۰ هزار رکورد داشت.... من با PHP گزارشات را در کمتر از ۰/۰۱ ثانیه می گرفتم..... ولی یکی از همکارات در جدولی که به زور به ۵۰ هزار رکورد داشت سرعت دستیابی به اطلاعاتش خیلی کند تر بود....
در برنامه نویسی حرف اول را تجربه می زند.... در ضمن من تا به حال به برنامه دات نتی برخورد نکردم که سرعت اجرایش من را تحت تاثیر قرار دهد. نمونه اش سیستم همپای پارسه که تا باز می کردی جانت به لب می رسید.... این سیستم مطمئن نیستم که بیشتر از ۳۰۰ هزار رکورد اطلاعات کاربر داشته باشد....
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ ق.ظ)nmusavi نوشته شده توسط: خوب اینها سایتهای ساده به حساب می آن. و php گزینه بهتری هست.
ساده؟
تعریف شما از ساده چیست؟
من خیلی مشتاق هستم بدانم چند سال است تجربه برنامه نویسی دارید که به این سایت ها می گویید ساده.
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ ق.ظ)nmusavi نوشته شده توسط: در حال حاضر بحث سرعت در صنعت مهندسی نرم افزار جایگاه پر اهمیتی نداره و اینکه jsp رو شرکت sun برای رقابت با asp بیرون داد نه asp.net و مایکروسافت اون کارمندارو استخدام کرد .شاید از نظر سرعت بهتر باشه ولی قابلیتهای دیگه فکر نمی کنم.
دکتر حقیقت یک مثال جالبی در ویس هاشون بود و اینکه RISC آمد برای سرعت، CISC آمد برای سرعت....
وقتی سخت افزار چنان سرعتی در پیشرفت دارد صعنت نرم افزار به سرعت اهمیت نمی دهد؟
فکر نمی کنید یا اطلاعی ندارید؟ چون این تاپیک قرار است راهنمایی باشد برای دیگر دوستان خواهش می کنم حداقل با استناد به تجربیات خود سخنی را بیان کنید. منم خودم هر جا بحث شده از تجربیات خودم گفتم.
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ ق.ظ)nmusavi نوشته شده توسط: یکی از افتضاحات php تا چند سال پیش این بود که شما تو تکس باکس دستور select با اسم یک جدول رو می نوشتید اطلاعات انو می داد.
این مساله هیچ ارتباطی به تکس باکس ندارد.
این یک نمونه از sql injection است که در تمامی زبان های برنامه نویسی ممکن است رخ دهد. چه ربطی با input دارد. شما حتی می توانید با یک query string ساده هم اطلاعات را fetch کنید!!!!!!!!!!
در دات نت هم من یک بار خودم از همین طریق وارد کنترل پنل مدیریتی شدم!
امنیت مساله ای است که برنامه نویس در هر زبانی باید به آن اهمیت دهد. مستقل از اینکه چه زبانی است. اینکه با دات نت نوشتم همه چیز تمام است؟!
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ ق.ظ)nmusavi نوشته شده توسط: همین طور که خودتون اشاره کردید php مفسری هست ولی .net توابع و کلاس و کدها رو کامپایل و کپی کرده و به صورت باینری درون حافظه قرار میده و سرعت دسترسی به حافظه خیلی بیشتر است و دوباره از اون کپی استفاده میکنه ولی php نه و از اول کارو انجام میده و با روند پیشرفت سخت افزاری که ذکر کردید فقط پیشرفت برای php نیست سرعت دسترسی به حافظه و سرعت کامپایل و .... هم برای .net افزایش پیدا کرده.
البته برای سایت هایی که تعداد خطوطش صفحاتش به چند ۱۰ خط برسه تازه شاید از نظر سرعت با asp.net برابری کنه ولی برای چند ۱۰ کلاس و.. و چند ۱۰۰ دستور اصلا اینطور نیست.
کاملا مخالفم.
من خودم در PHP صد درصد شی گرا برنامه نویسی می کنم. کلاس هایی دارم که بیش از ۵۰ تابع دارند و شاید به هزار خط کد برسند ( یک کلاس)
در یک سیستم من ۲۰، ۳۰ کلاس مختلف دارم.
اصلا با این مساله که شما بیان نمودید مواجه نشدم.
هرگز
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ ق.ظ)nmusavi نوشته شده توسط: راستی در بین این سایتهایی که شما فرمودید php هستند خیلی هاش asp.net و jsp و بعضی ها html هستند. نمی دونم چرا گفتید php اند
HTML زبان برنامه نویسی نیست! زبان توصیفی قابل فهم برای مرورگر می باشد. جنبه نمایشی دارد و هیچ کار خاص دیگر نمی کنه.