(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: (29 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: امیدوارم کسانی که میخوان کتاباشون رو بفروشن ، کسایی باشن که از قبولی خودشون مطمئن هستن.
اما تجربه من میگه بهترین کار اینه که زود شروع کنید و بغیر ماه اول که زیاد نباید به خودتون فشار بیارید باید نهایت تلاشتون رو بکنید که اونوقت توی بهمن ماه با خیال راحت فقط تست هایی که علامت گزاشتید رو مرور کنید اونم برای حداقل بار دوم( یعنی تا قبل از بهمن ۱ بار بخونید و ۱ بار هم مرور کنید ). میخوام بگم که ماه اخر رو روش زیاد حساب باز نکنید چون دیگه واقعا خسته میشید و اگه کامل نخونده باشید و بخواید درسا رو تموم کنید استرس شما رو اذیت میکنه و نتیجه خوبی نمیگیرید .
من از قبول نشدن خودم مطمئنم اما دیگه یه اشتباهو ۲ بار تکرار نمیکنم! دیگه قصد کنکور دادن ندارم...خیلی ناحقی بود!
اگه بار اول بوده که کنکور دادید ، پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بهش فکر کنید . منم از کنکور امسال خیلی راضی تر بودم تا سال قبل و اگر بی دقتی نکرده بودم یه رتبه خوبی میآوردم اما حالا
شاید هم کنکور سال قبل راحت تر بوده اما تجربه برای کنکور خیلی مهمه و احتمال داره به همین خاطر کنکور امسال برای من بنظر ساده تر و برای دوستان سخت تر بنظر بیاد.
یه پیشنهاد: فعلا هیچ تصمیمی برای ادامه تحصیل نگیرید تا چند روز دیگه که از جو کنکور ۹۱ بیرون بیاین