![]() |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - xxx - 27 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ب.ظ
سلام این عنوان تاسیس شد .. خودم شخصا چون سراسری زمان نداشتم امسال خوب پیش نرفتم و البته هدفم هم امسال نبود. از طرفی اعتقادی به دانشگاه آزاد ندارم و شرکت هم نکردم. خواستم ببینم کسی هست واسه ارشد ۹۲ از الان استارت زده باشه؟ |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - blackhalo1989 - 27 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ
چه زود! |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - R.SH - 27 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۱۰ ب.ظ)xxx نوشته شده توسط: سلام سلام منم میخوام اما فعلا امتحانات پایان ترم شده ضد حال اما شدیدا دلم میخواد منم مثل بچه های مانشت یه جای خوب قبول بشم تا اخرشم هستم ![]() (۲۷ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چه زود! خیلی زود دیر میشود والا ![]() |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - اکتیو - ۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ
بله من استارت زدم البته هدفم امسال بود.نشد!!! روزگار نذاشت |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - white bird - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۸:۴۳ ب.ظ
هر چه زودتر بهتر...من هم همراه شما |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - xxx - 28 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ ب.ظ
خوبه تا الان ۸ نفر تایید نظرسنجی رو انجام دادن .. که بیشتر هم خواهد شد. شروع خودتون رو اعلام کردید ... به دنبال برنامه باشید و منابع. کم کم موقعش میشه که رفع اشکال کنیم و از همه شما شروع کنندگان این انتظار میره. |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - farazin - 28 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ ب.ظ
من هنوز تصمیم نگرفتم آزاد قبول شدم برم یا نرم.ولی احتمالا منم هستم |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - blackhalo1989 - 29 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ
شروع به موقع خوبه ولی حواستون باشه جوری نشه که یکی دو ماه آخر که وقت نتیجه گرفتنه کم بیارید. |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - setareh soheil - 29 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ب.ظ
رو من هم حساب کنید.... من با blackhalo1989 موافقم... ولی ایشالله با راهنمایی های شماها که قبول شدین ماهم به بهترین نتیجه برسیم... |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - Donna - 29 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۱ ب.ظ
منم عزممو جزم کردم برا سال بعد. |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - naderx - 29 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ ب.ظ
سلام بچهها با اینکه کارمند هستم ولی تصمیم جدی دارم برای ارشد ۱۳۹۲ NADERX |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - nasirodin - 29 دى ۱۳۹۰ ۰۶:۴۵ ب.ظ
الکی زود شروع نکیند هیچ فایده ای نداره! من از اول تابسون شروع کردم الان روزی ۷،۸ ساعت می خوندم . الان که یک ماه مونده به کنکور هم خسته شدم دیگه حال و حوصله درس خوندن ندارم هم اینکه همهی تستها رو زدم دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم؟! به نظر من تابستون فقط ریاضی بخونید اونم نهایتا روزی ۴-۵ ساعت و از اوی مهر شروع کنید |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - IT89 - 29 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۲۷ ب.ظ
سلام دوستان من این ترم میشم ترم ۴ ایی ولی برا ارشد تصمیم جدی دارم از این ترمم شروع میکنم بخونم لطفا کمکم کنید از همه درخواست کمک و راهنمایی دارم |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - mr_azad - 29 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۰ ۰۷:۲۷ ب.ظ)IT89 نوشته شده توسط: سلام دوستان من این ترم میشم ترم ۴ ایی ولی برا ارشد تصمیم جدی دارم از این ترمم شروع میکنم بخونم لطفا کمکم کنید از همه درخواست کمک و راهنمایی دارم دوست خوبم، شما که الان ترم ۴ای باید به فکر افزایش مهارت تو رشته خودت بگیری و سعی کنی درساتو خوب بخونی. کنکوری خوندن از الان خیلی زوده. پشیمون میشی از این وقتی که صرف می کنی |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - xxx - 29 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۴۵ ب.ظ)nasirodin نوشته شده توسط: الکی زود شروع نکیند هیچ فایده ای نداره! من از اول تابسون شروع کردم الان روزی ۷،۸ ساعت می خوندم . الان که یک ماه مونده به کنکور هم خسته شدم دیگه حال و حوصله درس خوندن ندارم هم اینکه همهی تستها رو زدم دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم؟! به نظر من تابستون فقط ریاضی بخونید اونم نهایتا روزی ۴-۵ ساعت و از اوی مهر شروع کنید خب بنده اینو قبول ندارم ... شما مقایسه ای که داری انجام میدی با توجه به روحیه شخصی خودتونه /// من خیلیا رو میشناسم که ۱ سال شروع ردن و الان خیلی منظم و منطقی از پیشرفت خودشون راضیند. ولی >>> حرف شما هم درسته ... ولی بستگی به روحیه شخص داره ... من خودم شخصا آدمی نیستم که بخوام در روز ۱۰ ساهت بخونم و از ۱ مههر شروع کنم/ در ضمن من فقط درس نمیخونم .. و کار هم میکنم. ولی اگه کار هم نمیکردم با توجه به روحیه خودم از الان استارت میزدم. با این حال متشکر از راهنمایی شما( که البته درست ولی ۱۰۰% برای همه صادق نیست) |