سلام
حالا خیلی وقت زیاد داریم، این سرماخوردگی هم بیوفته به جونِ یه جوون کنکوری دیگه نور علی نوره نه؟
اگر شما هم مثل من در این موارد خود درمانی می کنید این موراد می تونه مفید باشه:
شلغم بخورید
چون این شلغم پیشکسوت تشریف دارند یه عکس ازش گذاشتم که همه متوجه عمق تاثیراتش بشن
تا میتوانید در فصل پاییز و زمستان شلغم بخورید. از دیدگاه درمانگران طبسنتی شلغم یکی از مفیدترین سبزیهایی است که در پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و بیماریهای فصل پاییز بسیار موفق عمل میکند. اگر امکان تهیه و طبخ شلغم بهصورت روزانه برای شما دشوار است، سعی کنید یک روز در میان شلغم بخارپز شده را برای خود و خانوادهتان آماده کنید و آن را در وعده غذایی یا میانوعدهها به فرزندانتان بدهید. دقت کنید، حتما شلغمها را بخارپز کنید زیرا آبپز کردن شلغم تا حدود زیادی از خواص و فواید آن کم میکند.
خانه را گرم کنید
با نزدیک شدن فصل سرد سال تجهیزات گرمایشی منزل را کنترل کرده و آنها را برای متعادل نگه داشتن دمای هوا و گرم کردن فضای خانه آماده کنید. استراحت کردن در هوای سرد، دراز کشیدن بر زمینی که سرد است و خوابیدن در محیطی که دمای آن کم است حتی برای یک شب موجب کاهش توان و ایمنی بدن شده و بدن را برای ابتلا به بیماریهایی مانند زکام و دردهای مفصلی و استخوانی آماده میکند.
هوای خانه را ضدعفونی کنید
برای ضدعفونی کردن و پاکسازی هوای خانه و اتاق در فصلهای سرد سال بهترین راه استفاده از بخورهای گیاهی است. بخور گیاهانی مانند اکالیپتوس، بابونه و نعنا از جمله بهترین راهکارها برای حفظ میزان رطوبت هوا و پیشگیری از خشک شدن آن است. ضمن آنکه این بخورها به پاکسازی هوا و ضدعفونیکردن آن نیز کمک میکند و مانع از انتقال بیماری از طریق هوا میشود.
از این غذاها دوری کنید
یکی از سادهترین روشها برای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی در فصل پاییز آن است که همزمان با شروع این فصل و حتی یکی، دو هفته پیشتر از آن برنامه و رژیم غذایی خود را اندکی تغییر دهید. به این معنی که از مصرف برخی از غذاها و مواد خوراکی مانند انواع غذاهای آماده، فستفود و غذاهایی که با سوسیس، کالباس و تن ماهی تهیه میشود، پرهیز کنید. این موادغذایی به این دلیل که سرشار از نمک، ادویه و افزودنیها و مواد نگه دارنده هستند موجب کاهش توان سیستم ایمنی بدن میشوند، میزان رطوبت بدن را نیز کاهش داده و بدن را برای جذب ویروسها و عوامل بیماریزا مستعد میکنند.
این شربت دشمن سرماخوردگی است
برای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی در کودکان زیر ۵ سال یکی از بهترین روشها تهیه شربت شلغم است. برای تهیه این شربت کافی است چند شلغم تازه و رسیده را خوب بشویید و آن را در مقدار کمی آب بجوشانید. شیره باقی مانده از جوشانده شلغم را با مقداری عسل یا نبات شیرین کرده و آن را به کودک بدهید. نوشیدن این شربت موجب تقویت سیستم ایمنی و توان مقاومت بدن در مقابل بیماریهایی از قبیل سرماخوردگی، زکام و آبریزش بینی میشود.
درمان سرفههای خشک با آویشن
بخور آویشن و تنفس هوایی که عصاره آویشن در آن وجود دارد، یکی از بهترین روشهای طبیعی برای درمان و کنترل سرفههای خشک است. اگر با شروع فصل سرد دچار سرفههای خشک میشوید و این مسئله موجب آزار شما و ایجاد خراش در گلوی شما میشود، بهترین روش برای از بین بردن آن تنفس ۱۵ دقیقه از بخور آویشن ۲بار در روز است. اگر بخشی از فعالیتهای خود را خارج از منزل و در محیط کار انجام میدهید توصیه میکنیم این بخور را در محل کار خود نیز استفاده کنید. دقت داشته باشید، استفاده از این بخور برای کودکان زیر ۲ سال حتما باید با تجویز درمانگر و زیر نظر متخصص کودک باشد.
به غذایتان دارچین بزنید
دارچین یکی از گیاهان دارویی مفیدی است که در فصل سرد سال برای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی کارایی زیادی دارد. بنابراین بهتر است با شروع فصل سرد سال تقریبا از نیمههای پاییز این گیاه دارویی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.
چای گلگاوزبان بنوشید
نوشیدن این چای و گرم نگه داشتن بدن این امکان را فراهم میکند تا بدن سموم و مواد زائد را به همراه تعریق از خود دفع کند و سلامت زودتر از مدت زمان معمول به بیمار بازگردد.
بخور آب و پیاز!
این روش رو خودم تست کردم خیلی خوب جواب میده، پیاز داخل آب بجوش بیاد و بخورش داخل مجاری تنفسی تون، باعث ضدعفونی کردن و تاثیر محسوس اون میشه.
جوشاندهی دانه به
البته باید مدت زیادی توی آب بمونه تا کم کم آب غلیظ بشه، برای درمان سرفه های خشک و گلو درد، مثل آویشن خوبه.