(۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: صادق هدایت نه پیشگام داستاننویسی نوین ایران بوده و نه روشنفکر
بهتره خوتون نگاهی به کتاب هاش بندازید و بیخود کسی رو بزرگ نکنید، یه سری هم به وبلاگ های بلاگفا بندازید تا ببینید کی بهتر داستان می نویسه، صادق یا اون نویسنده های بی نام و نشان!
جدی کمی دور از تبلیغات این و اون، خودتون ۴ تا کتاب اش رو بخونید.
توی اکثر داستاناش یا شخصیت داستان خودکشی می کنه، یا کسی رو میکشه، دنیا هم پر از ظلم وسیاهی و کثیفیه!
منم اتفاقا نظرم مشابه نظر شماست، واقعا با وجودی که خیلی دوس دارم آثار نویسندگان مشهور و به نام رو بخونم وهر جوری باشه کتابشون رو تموم میکنم، کتابهای هدایت رو نمی تونم تا آخر بخونم، چون واقعا باعث ناراحتی و افسردگیم میشه و کلا روی طرز فکر آدم در مورد محیط دوروبرش خیلی تاثیر منفی داره، حداقل واسه من این طور بود.
اما یکی از آشنایانمون که فوق لیسانس ادبیات دارند و فرد باسوادی هستن گفتن که کتابای هدایت رو حتی دانشجویان ارشدشون میان بررسی میکنن تو تزشون و چیزای خیلی زیادی برای یادگیری در حوزه ی ادبیات براشون داره.
در کل ایشون گفتن برخی ویژگی های داستان نویسی مثلا شخصیت پردازیشون خیلی قوی هست و نکات زیادی داره .
من جدای از منفی بودن مفاهیمش، این ویژگی یعنی شخصیت پردازی قوی رو دیدم تو کتاباشون.
در ضمن هدایت این طور که از توضیحات دوستانش مشخصه، فردی بوده که خیلی به فکر جامعه و اطرافیانش و مشکلات موجود در اون بوده که به نظرم خودش یه ویژگی خیلی مثبتی هست و هر کسی این طوری نیس.
در کل کتابای ایشون فک کنم بیشتر جنبه ی آکادمیک دارن و بچه های ادبیات بیشتر قدرش رو میدونن تا ماها.