زمان کنونی: ۰۷ آذر ۱۴۰۳, ۰۴:۴۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سرتان درد می کند؟
ماهی بخورید.
ماهی زیاد مصرف کنید. روغن ماهی به پیش گیری از سردرد کمک می کند.
زنجبیل هم با کاهش تورم و درد عملکرد مشابهی دارد.
تب دارید؟
ماست میل کنید.
قبل از شروع فصل گرده افشانی ماست زیاد مصرف کنید.
همچنین بطور روزانه از عسل محلی منطقه خود میل کنید.
برای جلوگیری از سکته:
چای بنوشید.
با مصرف مرتب چای از رسوب چربی بر روی دیواره شریانها جلوگیری کنید.
(چای سبز برای سیستم ایمنی فوق العاده است)!
بیخوابی دارید؟
عسل بخورید.
از عسل بعنوان داروی مسکن و آرامش بخش استفاده کنید.
دچار آسم هستید؟
پیاز بخورید.
مصرف پیاز التهاب نایژکها را از بین می برد.
از ورم مفاصل رنج می برید؟
باز هم ماهی میل کنید.
ماهی قزل آلا، تون، خال مخالی و ساردین از ورم مفاصل جلوگیری می کند.
(ماهی سرشار از روغن های امگاست که برای سیستم ایمنی فوق العاده است.)
دل بهم خوردگی دارید؟
موز و زنجبیل.
موز به معده ای که اذیت شده کمک می کند.
زنجبیل حالت تهوع صبحگاهی و دل آشوب را درمان می کند.
دچار مشکلات استخوان هستید؟
آناناس میل کنید.
شکستگی و مشکلات استخوکن با کمک منگنز موجود در آناناس قابل پیش گیری است.
دچار مشکلات حافظه شده اید؟
صدف خوراکی بخورید.
صدف با داشتن روی مورد نیاز به بهبود عملکرد مغز کمک می کند.
سرما خوردید؟
سیر بخورید.
سرو کله گرفته را با سیر تمیز کنید.
(یادتان باشد که سیر سطح کلسترول را نیز کاهش می دهد)
سرفه می کنید؟
فلفل قرمز !!!
مشابه ماده ای که در شربت سرفه بکار می رود در فلفل قرمز وجود دارد.
البته فلفل قرمز را با احتیاط مصرف کنید شاید معده شما را تحریک کند.
زخم معده بروز کرده؟
کلم بخورید.
کلم شامل ترکیباتی است که به درمان زخم معده و دوازدهه کمک می کند.
کیوی:
ریز و مقوی.
منبع بسیار خوب پتاسیم،منیزیوم، ویتامین C و فیبر...
ویتامین E موجود در آن دو برابر پرتقال می باشد.
سیب:
یک سیب در روز پزشک را دور نگه می دارد؟
با اینکه سیب ویتامین C را افزایش می دهد و به کاهش خطر سرطان روده بزرگ، اکسیدان و می باشد که فعالیت ویتامین C حمله قلبی و سکته مغزی کمک می کند.
توت فرنگی:
میوه محافظ. توت فرنگی بالاترین قدرت کنتی اکسیدان را در میان میوه ای اصلی دارد که بدن را در برابر سرطان، رادیکال های آزاد رسوب شده روی رگ های خونی محافظت می کند. (در واقع هر میوه ای از خانواده توت برای شما خوب و مفید است.
شامل میزان بالای انتی اکسیدان هستند و ما را جوان نگه می دارند ... سته آبی بهترین نوع است و کلیه رادیکال های آزاد را که به بدن هجوم می آورند از بین می برد.
پرتقال:
شیرین ترین دارو.
خوردن ۲ الی ۴ پرتقال در روز کمک به پیش گیری از سرماخوردگی و کلسترول پایین می کند و سنگ های کلیه را از بین می برد و خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.
هندوانه:
هندوانه شامل مواد طبیعی (منابع طبیعی) بهترین تسکین دهنده عطش.
شامل ۹۲ % آب و حجم بسیار زیادی از گلوتاتیون می باشد که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
همچنین منبع اصلی لیکوپن - اکسیدان ضد و پتاسیم می باشد. سرطان است.
سایر مواد غذایی یافت شده در هندوانه شامل ویتامین C می باشد که کمک به حفظ سلامت پوست می کند و همچنین پوست ما را در برابر اشعه های خطرناک SPF محافظت می نماید ..)
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
حالا ما همش به فکر کنکوریهای عزیز هستیم که خوب بخورن که کنکورشون رو خوب بدن میگن من همش در حال خوردنم
خوب چی دوست دارید بگم؟!!! در مورد این که چه طور اعتماد بنفستون بره بالا؟ چطوری شب بیشتر بیدار بمونید؟ قلم جادویی از کجا بخرید ؟ دوستان نظر بدن همون کار رو کنیم
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
همه ما فکر میکنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان
به این سادگی که فکر میکنید نیست !!!!!بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم؟
راه صحیح خوردن میوهها این است که میوهها را بعد از مصرف غذا نخورید
میوهها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است
اگر میوهها را به آن صورت بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت .بدنتان را با مقدار زیادی انرژی تامین میکنند که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیتهای زندگی میشود.
برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خوردهاید .تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده تان و روده تان شود ،اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود .در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر میشود و به اسید تبدیل میشود.
اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید شما به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد.
--------------------------------------------------------------------------- اب میوه
زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید،فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید .میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوهها را دریافت نخواهید کرد تنها مزه شان را دریافت میکند.
پختن، تمام ویتامینها را از بین میبرد.
اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است .
اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهید
چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکیب شود
میتوانید برای پاکسازی بدنتان ۳ روز روزهی میوه بگیرید. به مدت ۳ روز فقط میوه بخورید
و در آخر متعجب میشوید از اینکه دوستانتان به شما میگویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است
--------------------------------------------------------------- نوشیدن آب سرد بعد از غذا
نوشیدن آب سرد بعد از غذا = سرطان
میتوانید باور کنید؟
شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است ،اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کردهاید را سفت میکند ،روند هضم غذا را کند میکند .زمانی که این رسوبها با اسید واکنش نشان میدهند و شکسته میشوند و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب میشوند .بسیار سریع این امر موجب چاقی و سپس سرطان میشود
بهتر این است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید.
------------------------------------------------------------------------- حمله قلبی
تنها نشانه حمله قلبی، احساس درد در بازوی چپ نمیباشد .به درد شدید در ناحیه فک و آرواره بسیار توجه کنید .
هرگز اولین درد در ناحیه قفسه سینه را در هنگام حمله قلبی نخواهید داشت .حالت تهوع و عرق کردن شدید از نشانه های معمول است .تقریبا۶۰ درصد مردم که دچار حمله قلبی در خواب شدند دیگر هرگز بیدار نشدند .درد آرواره ممکن است شما را از خوابی آرام بیدار کند
بهتر است مراقب باشید و آگاه .
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
میدانیم که درد جسمانی علامت و نشانه ایجاد مشکل وناهنجاری در بدن است وعوامل مختلفی باعث درد و ناراحتی جسمانی میشوند. در اینجا ما ترفندهایی را بیان میکنیم که با بکاربستن آنها، بعضی از دردها را میتوانید موقتا کاهش بدهید.
خارش گلو
وقتیکه سلولهای عصبی گوش تحریک بشوند باعث اسپاسم عضلات گلو وگردن شده و در نتیجه شما را از شر خارش گلو راحت میکنند.
قلقلک دادن گوش، باعث رفع خارش گلو میگردد!
بر درد آمپول غلبه کنید
براحتی با سرفه کردن در حین تزریقات، میتوانید درد آمپول را کاهش دهید. سرفه کردن در باعث افزایش سریع و موقتی فشار در قفسه سینه شده و مسیرهای عصبی درد را مسدود میکند.
از شر ریفلاکس مری راحت شوید
کسانیکه دچار رفلاکس مری هستند، اگر به پهلوی چپ بخوابند، کمتر به این مشکل دچار میشوند! مری و معده تحت یک زاویهای بهم وصل هستند، وقتی به پهلوی راست بخوابید، سطح معده بالاتر از مری قرار میگیرد، در نتیجه غذا و اسید به مری بر میگردد.
درد دندان
با یک تکه یخ، قسمت V شکل بین انگشتان اشاره و شست را بمالید، بسادگی درد دندان را کاهش میدهید.
سرتان گیج میرود و به دوران افتاده است
کافی است فقط یک دستتان را روی یک نقطه ثابت قرار دهید، بسرعت دوران سرتان خوب میشود. قسمتی از گوش که مسئول فقط تعادل است در داخل یک مایع شناور میباشد، هر گاه این مایع جابجا شود، تعادل شما بهم میخورد، به کمک یک مرجع ثابت بیرونی، مغز سریع تعادل خود را به دست میآورد.
درد پهلو
گاهی به هنگام دویدن، پهلوی آدم درد میگیرد. این بخاطر آن استکه بازدم شما با وقتی که پای راست شما به زمین میخورد، همزمان است در نتیجه به دیافراگم شما فشار وارد میشود، برای رهایی از این درد کافی است، بازدم خود را با وقتی که پای چپ شما به زمین میخورد، همزمان کنید.
جلوی خونریزی را بگیرید
گرفتن بینی و به عقب برگرداندن سر راه متداول جلوگیری از خونریزی بینی است، اما شما اگر مقداری پنبه را درست زیر گردی لب بالایی، روی لثه بگذارید و با یک انگشت آن را فشار دهید، خونریزی قطع میشود.
از تپش قلب هنگام عصبانیت جلوگیری کنید
به انگشت شست خود، فوت کنید! عصب واگ که ضربان قلب را کنترل میکند، آرام میگیرد.
مغز خود را گرم نگه دارید
بسیار چیزهای کم اهمیتی هستند که مغز را سرد و فلج میسازند. در اینحالت، زبان خود را به سقف دهانتان فشار دهید، طوری که بیشترین مقدار از سقف را بپوشاند، در این صورت سر درد بر طرف میشود!
از نزدیک بینی پیشگیری کنید
نزدیک بینی بندرت ریشه ژنتیکی دارد بلکه بیشتر از خیره شدن چشم به یک نقطه در فاصله کم ناشی میشود بنابراین بهتر استکه هر از چندی، چشمهای خود را ببندید، به بدنتان کش و قوسی بدهید و نفس عمیقی بکشید و پس از چند ثانیه به آرامی نفستان را رها کنید، این کار باعث استراحت عضلات غیر ارادی هم میشوند. در نتیجه چشمها هم استراحت میکنند.
خواب رفتگی
اگر دست شما موقع رانندگی یا نشستن، در اثر یک وضعیت نادرست بخواب رفته باشد، به آرامی با حرکت دادن سر به چپ و راست، در کمتر از یک دقیقه میتوانید این مشکل را حل کرده و از شر گزگز و سوزنی شدن دست راحت شوید.
خوب حفظ کنید
همیشه سعی کنید کارهای خود را قبل از خواب، پیش خود مرور کنید و یا درباره مسئلهای که مورد نظر شما است، قبل از خواب فکر کنید، در این صورت وقتی بیدار میشوید، حافظه شما بهتر و سریعتر به شما کمک خواهد کرد.
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
لیمو ترشمحصولی معجزه گر در نابودی سلول های سرطانی است ، و ۱۰۰۰۰ بار قویتر از شیمی درمانی عمل می کند. چرا ما چیزی درباره آن نمی دانیم؟ زیرا آزمایشگاه ها در ساختن ترکیبات آن سود بسیار زیادی کسب می کنند .
اینک شما می توانید به دوست نیازمند خود کمک کنید ، از طریق اینکه به او بگوئید که آب لیمو ترش در جلوگیری از سرطان سودمند است.
طعم آن بسیار خوشایند است و عوارض جانبی شیمی درمانی را ندارد.
اگرمی توانید یک درخت لیمو در حیاط یا پاسیوی خود بکارید .
بسیاری از مردم دراثر سرطان می میرند درحالیکه این راز همچنان حفظ می شود تا منافع شرکت های داروسازی به خطرنیافتد.
لیمو ترش را می توان به صورت های متفاوت مصرف نمود.
قسمت گوشتی آن را خورد یا آب آن را مصرف نمود ، به صورت شربت و یا صور دیگر.
جالب ترین خاصیت آن اثرش برروی کیست ها و تومورهاست . ثابت شده است که این گیاه درمان گر همه انواع سرطان است.همجنین بعنوان یک ضد قارچ و عفونت ها و کرم ها محسوب می شود . فشار خون بالا را تنظیم می کند و و ضد افسردگی است و با استرس و اختلالات عصبی مبارزه می کند.
منبع چنین اطلاعاتی بسیارجالب است ، یکی از بزرگترین تولید کننده های دارو در دنیا . این کارخانه بزرگ دارویی فاش ساخته است که آزمایشات آزمایشگاهی که ازسال ۱۹۷۰ انجام شده است نشان می دهد که لیمو ترش سلول های سرطانی را در ۱۲ نوع سرطان ازجمله سرطان روده ، سینه ، پروستات ، ریه و پانکراس نابود می کند.
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
اگر می خواهید دندان هایی سفیدتر داشته باشید، غرغره کردن سرکه سیب در صبح توصیه می شود. سرکه سیب به از بین بردن لکه ها، باکتری های دهان و لثه و سفید کردن دندان ها کمک می کند. بعد از غرغره کردن مانند روزهای معمولی مسواک بزنید. دندان های خود را یک بار در هفته در صورت امکان با جوش شیرین بشویید، این کار نیز برای از بین بردن لکه ها و سفید شدن دندان ها موثر است. شما همچنین می توانید از نمک به عنوان خمیردندان جایگزین استفاده کنید. اگر لثه های شما احساس نرمی دارند به مسواک زدن با نمک در هر روز ادامه دهید.
رفع مشکلات معده
اگر مشکل معده شما مشکلی باکتریایی باشد یک جرعه از آب سرکه سیب به خاطر خاصیت آنتی بیوتیکی آن می تواند کارساز باشد. برخی از کارشناسان ادعا می کنند که سرکه سیب حاوی پکتین است که می تواند به تسکین اسپاسم روده کمک کند.
از بین بردن خستگی تمرین های ورزشی
انجام تمرین های ورزشی باعث ساخت اسید لاتیک در بدن می شود، و ایجاد خستگی می کند. گاهی نیز، این اسید به واسطه استرس های شدبد در بدن تولید می شود. اما اسیدهای آمینه در سرکه سیب مانند یک پادزهر عمل می کنند. سرکه سیب حاوی پتاسیم و آنزیم هایی است که احساس خستگی شما را رفع می کند. دفعه بعد که احساس خستگی کردید یک یا دو قاشق از سرکه سیب را با یک لیوان آب یا یک لیوان نوشیدنی سرد مخلوط کرده و نوش جان کنید و منتظر تاثیر شگفت انگیز آن بمانید.
پیشگیری از سوء هاضمه
برای پیشگیری از سوء هاضمه، خوردن مقداری سرکه سیب، قبل از غذا را امتحان کنید. اگر می دانید که بعد از خوردن غذا احساس پشیمانی خواهید کرد این درمان سنتی را امتحان کنید. یک قاشق چایخوری عسل و یک قاشق چایخوری سرکه سیب را با یک لیوان آب گرم مخلوط کنید و ۳۰ دقیقه قبل از وعده غذایی بنوشید. دیگر از خوردن غذا احساس پشیمانی نخواهید کرد.
جلوگیری از گرفتگی عضلات پا در شب
با اضافه کردن دو قاشق غذا خوری سرکه سیب و مقدار کمی عسل به یک لیوان آب و خوردن آن در شب از گرفتگی عضلات پا در شب جلوگیری کنید. مدت کوتاهی پس از مصرف این مقدار سرکه سیب، دیگر از گرفتگی های دردناکی که شب هنگام برای شما پیش می آیند، خبری نخواهد بود.
رفع گرفتگی بینی
یک قاشق چایخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب مخلوط کنید و بنوشید. این کار به از بین رفتن گرفتگی بینی شما کمک می کند.
کاهش گلو درد
به محض اینکه احساس سوزش در گلوی خود کردید یک مقدار سرکه سیب بنوشید. این سرکه به از بین بردن عفونت کمک زیادی خواهد کرد زیرا که میکروب ها در محیط اسیدی سرکه دوام نمی آورند. کافی است یک چهارم فنجان سرکه سیب را با یک چهارم فنجان آب گرم مخلوط کنید و هر ساعت یک بار غرغره کنید.
درد من حصار برکه نیست ، درد من زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده
کمخونی یا فقر آهن از شایعترین کمخونیهاست. بر اساس جدیدترین بررسیها، مشخص شده است ۲۰ درصد خانمها، ۵۰ درصد خانمهای باردار و ۳ درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمیکنند و همین امر باعث میشود کمخونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آنها بروز کند.
واقعیت آن است که کلسیم موجود در مواد غذایی مانند شیر، ماست، دوغ و پنیر وقتی با منابع غذایی حاوی آهن همراه شوند، هنگام جذب با آهن موجود رقابت میکنند و جذب این ماده معدنی را به حداقل ممکن میرسانند
البته بودن در سنین رشد، ابتلا به بیماریهایی مانند کرون و سلیاک و خونریزیهای مکرر از عواملی هستند که زمینه بروز این مشکل را فراهم میکنند اما عادتهای غلط غذایی نیز شرایط را برای ابتلا به این بیماری فراهم میکنند و این درست همان چیزی است که در این مطلب میخواهیم به آن بپردازیم.
۱/ نوشیدن چای و قهوه:
مطالعهها نشان دادهاند نوشیدنیهایی مانند چای و قهوه ترکیبهای فنولیک دارند که مانع جذب آهن در دستگاه گوارش میشوند.
به علاوه، در چای ترکیب دیگری به نام تانن وجود دارد که جذب این ماده معدنی را به میزان قابلملاحظهای کاهش میدهد. به این دلیل توصیه میشود بلافاصله بعد از خوردن مواد غذایی حاوی آهن یا وعده غذایی اصلی، این نوشیدنیها را میل نکنید.
۲/زیادهروی در مصرف لبنیات:
حتماً با خواندن این عنوان تعجب خواهید کرد اما واقعیت آن است که کلسیم موجود در مواد غذایی مانند شیر، ماست، دوغ و پنیر وقتی با منابع غذایی حاوی آهن همراه شوند، هنگام جذب با آهن موجود رقابت میکنند و جذب این ماده معدنی را به حداقل ممکن میرسانند، بنابراین بهتر است مواد غذاییای مانند ماست و دوغ را که اغلب در کنار غذا سرو میشوند، با غذاهای گوشتیای نظیر کباب که منبع عالی آهن هستند، میل نکنید. البته این توصیه به کسانی است که بیشتر در معرض کمخونی ناشی از فقر آهن هستند؛ مانند کودکان و نوجوانان، زنان باردار و...
۳/مصرف بیش از حد سویا:
سویا از مواد غذاییای است که پروتئین دارد و این ترکیب مانع جذب آهن میشود بنابراین مصرف توأم سویا با منابع گوشتی، عادت غذایی غلطی است که زمینه کمبود این ماده مغذی را فراهم خواهد کرد. البته مشابه این موضوع در مورد غلات کامل نیز وجود دارد زیرا این مواد غذایی نیز دارای «فیتات» هستند که این ترکیب نیز مانع جذب آهن میشود. البته فراموش نکنید نانهایی که خمیرشان با جوششیرین به عمل نمیآید، بلکه طی فرایند تخمیر تهیه میشوند، مقادیر بسیار کمتری فیتات دارند.
۴/مصرف بیش از اندازه منابع اگزالاتی:
مواد غذاییای مانند اسفناج، ریواس، کرفس، هویج، خیار و جعفری ترکیبی به نام اسید اگزالیک دارند که در دستگاه گوارش با عناصر دو ظرفیتی پیوند میخورد و از جذب آنها جلوگیری میکند بنابراین مصرف گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ به عنوان منابع آهن با سبزیهای یاد شده شرایط بروز کمخونی را فراهم میکند.
جالب است بدانید بچههایی که کم وزن هستند یا حتی زودتر از موعد به دنیا میآیند، نیاز به آهن بیشتری دارند و آنهایی که با شیر مادر تغذیه نمیکنند، بیش از دیگران در معرض کمخونی ناشی از فقر آهن قرار دارند
۵/نخوردن منابع ویتامین C:
یکی از ویتامینهایی که جذب آهن را در سیستم گوارشی افزایش میدهد، ویتامین C است. این ماده مغذی جذب آهن را چند برابر میکند بنابراین مصرف منابع آهن «هم» و «غیر هم» که شامل انواع گوشت، عدس و لوبیا قرمز است، با منابع غذایی حاوی این ویتامین که شامل گوجه فرنگی، بروکلی، کلم بروکسل و انواع مرکبات است، توصیه میشود.
۶/رژیمهای غذایی گیاهخواری:
برخی افراد از خوردن گوشت و سایر مواد غذایی با منشاء حیوانی امتناع میکنند و در واقع رژیم غذاییشان از نوع گیاهخواری است و کمتر به سراغ انواع گوشت میروند، بنابراین خطر بروز کمبود آهن در آنها بالاست. با وجودی که حذف کامل منابع آهن و دریافت این ماده مغذی از طریق مکمل توصیه نمیشود اما این افراد چارهای ندارند جز مصرف قرصهای آهن تا بتوانند تا حدودی نیازشان به این ماده مغذی را جبران کنند.
۷/تغذیه نشدن با شیر مادر:
جالب است بدانید بچههایی که کم وزن هستند یا حتی زودتر از موعد به دنیا میآیند، نیاز به آهن بیشتری دارند و آنهایی که با شیر مادر تغذیه نمیکنند، بیش از دیگران در معرض کمخونی ناشی از فقر آهن قرار دارند. علت این موضوع آن است که بررسیها نشان دادهاند جذب آهن موجود در شیر مادر راحتتر از آهن موجود در شیر خشک غنی شده است بنابراین چه بهتر که بچهها حداقل تا ۱ سالگی با شیر مادرشان تغذیه شوند.
۸/نخوردن میوههای تازه:
میوههایی مانند زردآلو، کیوی، پرتقال، لیمو و توتفرنگی از منابع ویتامین C هستند که توصیه میشود مرتب آب آنها با غذا یا در میانوعدهها مصرف شود، بنابراین هر نوع بد غذایی و مصرف نکردن این مواد غذایی میتواند زمینهساز بروز کمخونی باشد.
۹/مصرف نکردن دانهها و مغزها:
برخی از این مواد غذایی مانند کنجد، تخم کدو حلوایی و فندق مقادیر قابلملاحظهای آهن دارند که نخوردن آنها در میانوعدهها و مصرف خوراکیهایی که در دسته تنقلات قرار میگیرند، میتواند زمینهساز کمخونی ناشی از فقر آهن باشد.
یکی از ویتامینهایی که جذب آهن را در سیستم گوارشی افزایش میدهد، ویتامین C است. این ماده مغذی جذب آهن را چند برابر میکند
جالب است بدانید در ۱۰۰ گرم کنجد، ۱۰ میلیگرم آهن و در ۱۰۰ گرم فندق، ۶ میلیگرم آهن «غیرهم» وجود دارد که البته چرب بودن آنها انرژی فراوانی را به بدن میرساند بنابراین کسانی که اضافه وزن دارند، باید در مصرف این منابع غذایی حد اعتدال را رعایت کنند (روزانه یک قاشق غذا خوری تخم کدو یا کنجد بخورند و ۷ عدد فندق) زیرا این مقادیر، معادل یک واحد چربی است و ۴۵ کیلوکالری انرژی دارد. البته نباید فراموش کرد که آهن این مواد غذایی ۲ تا ۳ برابر کمتر از منابع حیوانی قابلجذب است اما میتوان با همراه کردن میوههای غنی از ویتامین C، جذب آنها را نیز افزایش داد.
۱۰ نخوردن جگر:
جگر از مواد غذایی، غنی از ویتامینهای گروه B به خصوص B6 و B2 است و بررسیها نشان دادهاند کمبود آنها باعث کاهش جذب آهن میشود. البته این موضوع در مورد ویتامین A نیز صادق است بنابراین داشتن یک برنامه غذایی حاوی تمام گروهها میتواند از کمبودهای احتمالی پیشگیری کند.
درد من حصار برکه نیست ، درد من زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده
۱- گوجه فرنگی
گوجه فرنگی غیر از ویتامین C ، محتوی مقدار زیادی “لیکوپن” می باشد. لیکوپن ماده ای است که خطر سرطان های پروستات و تخمدان را کم می کند.
محصولات گوجه فرنگی از قبیل: رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و کچاپ نیزضد سرطان می باشند.
۲- کلم بروکلی و دیگر کلم ها
کلم ها غیر از کلسیم، منبع غنی “سولفورافان” ( sulforaphane ) هستند. این ماده خطر بروز سرطان های معده ، سینه و پوست را کم می کند.
مقدار سولفورافان در کلم بروکلی بیشتر از بقیه کلم هاست.
۳- آواکادو
آواکادو، پتاسیم بیشتری نسبت به موز دارد. همچنین، منبع خوب بتاکاروتن و آنتی اکسیدان می باشد. مصرف آواکادو برای درمان سرطان کبد و بیماری های کبدی مفید است.
۴- توت ها
توت ها دارای ماده ای به نام “آنتوسیانین” ( anthocyanin ) هستند. این ماده یک آنتی اکسیدان قوی می باشد و در مقابل سرطان های روده بزرگ و مری از بدن محافظت می کند.
۵- دانه سویا
سویا داری “ایزوفلاون” می باشد. محصولات به دست آمده از سویا مانند توفو، شیر سویا و آجیل سویا نیز دارای این ماده می باشند.
این ماده خطر سرطان های سینه، تخمدان و پروستات را کاهش می دهد که این کار را به وسیله محافظت سلول های بدن از اثرات زیان آور استروژن ها انجام می دهد.
۶- چای
چای سبز و چای سیاه دارای منبع طبیعی “”catechin می باشند. این ماده یک آنتی اکسیدان قوی می باشد و از رشد سرطان جلوگیری می کند. همچنین سرطان های کبد، پوست و معده را کاهش می دهد.
۷- کدو تنبل
کدو تنبل ، هویج، نارنج، فلفل قرمز و زرد و سیب زمینی شیرین منبع غنی “بتا کاروتن” هستند. این مواد به عنوان آنتی اکسیدان های قوی شناخته شده اند و مصرف مداوم آنها منجر به کاهش انواع مختلف سرطان ها می شود.
۸- اسفناج
اسفناج دارای “لوتئین” ( lutein )، ویتامین های A ، C و E می باشد. همه این مواد به عنوان آنتی اکسیدان شناخته شده اند. اسفناج سرطان های کبد، ریه، سینه، تخمدان، روده بزرگ و پروستات را از بدن دور می کند.
۹- چغندر قرمز
چغندر دارای “فلاوونوئید” می باشد. این ماده به عنوان یک ضد سرطان شناخته شده است. ادرار اشخاص مصرف کننده این چغندر، قرمز رنگ می باشد.
۱۰- هویج
هویج دارای “بتاکاروتن” زیادی می باشد و برای جلوگیری از سرطان های ریه، دهان، حلق، معده، روده، کیسه صفرا ، پروستات و سینه بسیار مفید می باشد. البته نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
۱۱- سیر
مطالعات نشان داده که خانواده پیازها، از قبیل، سیر، موسیر و تره فرنگی، در افراد سالم سلول های سرطان زا را از بین می برند و در بیماران سرطانی، رشد این سلول ها را کُند می کنند. در این رابطه، اثر سیر از همه بیشتر می باشد. به طور کلی، سیر خطر سرطان های معده، روده بزرگ، مری و سینه را کم می کند.
سیر ریز ریز شده را ۱۰ دقیقه قبل از آماده شدن غذا، در غذای خود بریزید تا قدرت مبارزه با سرطان را در بدن خود افزایش دهید.
۱۲- آناناس
آناناس دارای آنتی اکسیدان و ویتامین C می باشد. این میوه، بدن را در برابر سرطان های ریه و سینه حفظ می کند.
۱۳- سیب
همانطور که می دانید سیب یک آنتی اکسیدان می باشد. علاوه بر آن، دارای ماده ای به نام “quercetin” می باشد. این ماده خطر سرطان ریه و رشد سلول های سرطان پروستات را کم می کند.
۱۴- پرتقال
همانطور که می دانید، پرتقال منبع غنی ویتامین C است. تحقیقات نشان داده است که، این میوه اثر ضد سرطانی نیز دارد. پرتقال، از سرطان معده و ریه جلوگیری می کند.
۱۵- انگور قرمز
انگور قرمز ماده ای دارد که از فعالیت آنزیمی که مسئول ساخت و رشد سلول های سرطانی است، جلوگیری می کند.
۱۶- ریشه شیرین بیان
ریشه شیرین بیان از رشد سلول های سرطان پروستات جلوگیری می کند. ولی در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا مصرف بیش از اندازه آن، موجب افزایش فشار خون می گردد.
۱۷- قارچ
قارچ، سطح ایمنی بدن را بالا می برد و با سلول های سرطانی می جنگد.
۱۸- غذاهای دریایی و روغن ماهی
از آنجایی که غذاهای دریایی دارای اسیدهای چرب امگا ۳ می باشند، روی سوخت و ساز سلول ها اثر دارند و مصرف اسیدهای چرب اشباع را کم می کنند.
مصرف روزانه ی این غذاها، قوی ترین و موثرترین اسلحه برای مبارزه با سرطان ها می باشد و سرطان هایی از قبیل، روده بزرگ، پروستات و سینه را از بین می برند.
۱۹- مویز
دارای اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ و ویتامین E می باشد.
مویز ضد سرطان، درمان کننده سرطان، درمان کننده بیماری های قلبی و پایین آورنده ی فشار خون است و برای نرمی و انعطاف پذیری رگ ها بسیار مفید می باشد.
۲۰- زردچوبه
زردچوبه از سرطان های معده و روده بزرگ جلوگیری می کند. همچنین تعداد سلول های سرطانی را کم می کند.
درد من حصار برکه نیست ، درد من زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده