(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط: این رو هم در نظر بگیر که تا ۷ سال دیگه ممکنه که شرایط عوض بشه، ممکنه که تعداد داروخانه ها رو خیلی زیاد کنند، یا شرایط دادن جواز خیلی سخت و غیر ممکن بشه، اون موقع باید کلی دنبال کار بگردی تو داروخانه ها بابت مسئول فنی بودن یا بری به مناطق دور افتاده تا بتونی داروخانه بزنی
داروخانه زدن همینطوری مثل کامپیوتر فروشی نیست که فارغ التحصیل شدی بری مغازه بزنی
همین حالا گرفتن جواز یه داروخانه در مناطق شهری خیلی سخت هست اگه چندین سال زمانی رو که باید صرف اینکار کنی رو کنار بزاریم تازه چند صد میلیون تومان هم فقط برای جواز به پول امروز باید خرج کنید، مغازه و داروهای داخلش بماند
باز بهترین شخص برای تصمیم گیری تو این مورد خود شما هستید چون هر دو طرف رو خوب میشناسید
حق با شماست دوست عزیز ، یکی از دلایل دو دلی بنده هم همینه که تا ۷ سال دیگه شرایط خیلی با الان فرق می کنه
در مورد داروخانه زدن هم درسته ، زدن داروخانه فکر می کنم ۶۰۰۰ یا ۷۰۰۰ هزار امتیاز میخواد که با فارغ التحصیل شدن تنها ۲۰۰۰ امتیاز به دست میاد و باید برای امتیازهای بیشتر چندین سال کار کرد ، اما همون مسئول فنی بودن هم الان توی تهران ماهی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومن و توی شهرستان ها مخصوصا شهرستان های دور افتاده تا ماهی ۶،۷ تومن هم درآمد دارن ، چون من پدرم توی این کار هست و با چند داروساز صحبت کردم این رو دارم می گم ، که این میزان درآمد برای یک مسئول فنی و تنها برای یک شیفت کاری صبح یا عصر برابر حقوق یک مهندس که توی یک اداره یا شرکت معتبر و خوب استخدام شده هست
در هر حال بازم باید بیشتر تحقیق کنم تا به یه نتیجه ی قطعی برسم
ممنون از نظرتون دوست عزیز