زمان کنونی: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷, ۰۴:۰۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

آشپزی دانشجویی!!!

ارسال: #۱۲۱
۰۷ آبان ۱۳۹۵, ۰۳:۲۹ ق.ظ
آشپزی دانشجویی!!!
عجب طرز پخت هایی Smile)))
یادش بخیر ماهم ۹۰ خونه دانشجویی داشتیم و این طرز پخت هایی که دوستان گفتن خیلی آشناس Smile))
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۲۲
۱۶ دى ۱۳۹۶, ۱۰:۱۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶ دى ۱۳۹۶ ۱۰:۲۴ ق.ظ، توسط seosho.)
آشپزی دانشجویی!!!
ما ی مسئول سلف داشتیم هر سری که میرفتیم کلی غذا میداد بهمون

(۰۷ آبان ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ق.ظ)komeil1002 نوشته شده توسط:  عجب طرز پخت هایی Smile)))
یادش بخیر ماهم ۹۰ خونه دانشجویی داشتیم و این طرز پخت هایی که دوستان گفتن خیلی آشناس Smile))

هرسری هم با کلی خواهش تمنا میداد

(۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ق.ظ)ملیکا نوشته شده توسط:  بچه هایی که دانشجو هستند و دور از خونواده بیایید طرز پخت غذاهایی که تو خوابگاه درست کردید و خوب بوده رو به هم دیگه یاد بدیم !! مخصوصا غذاهایی ویژه برای شبای امتحان !!!


ولی خدای دمش گرم
غذا هم که نداشتیم فقط نیمرو
کلی هم میسوزوندیم
ولی خدایی چه روزهای خوبی بود
یادش بخیر
ما که کلی حال می کردیم
این چیزها که بچه ها گفتن همش خاطرس
کاش میشد به اون موقع ها بر گشت


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۲۳
۲۱ بهمن ۱۳۹۶, ۰۹:۳۵ ب.ظ
آشپزی دانشجویی!!!
خب من تجارب آشپزی در خوابگاهو میگم

اولین و خوشمزه ترین غذا غذایی به نام "تومَدون" هست

مواد لازم:

سیب زمینی یک عدد کوچک
قارچ سه عدد متوسط
گوجه دو عدد متوسط
فلفل دلمه ایی (یک چهارم یه فلفل)
تخم مرغ یک عدد Big Grin

اول یه مقدار روغن ته ظرف کوچیکتون میریزید. سیب زمینی ها رو لایه لایه نازک عین چیپس برش بزنید بذارین ته ظرف، یعد یه لایه قارچ بعد یه لایه گوجه و اندکی هم فلفل دلمه ایی ریز شده..حالا یه دونه تخم مرغ بشکنید روش و درب ظرفو بذارین

یادتون نره قابلمه خودش غذا رو نمیپزه..زیر شعله گاز رو روشن کنید و کم کنیدBig Grin
به مدت ده ای پانزده دقیقه بعد غذا آمادس Tongue نوش جانBig Grin

خدایا دلم برات تنگ شده ..
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Katerina Petrova
ارسال: #۱۲۴
۲۲ بهمن ۱۳۹۶, ۰۹:۴۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۴۳ ق.ظ، توسط Katerina Petrova.)
RE: آشپزی دانشجویی!!!
یه غذایی هست که زیاد تو فیلما دیدم و بالاخره تصمیم گرفتم دستور پختشُ پیدا کنم و یبار امتحانش کنم.

کیم چی (KimChi)
کیم چی سرشار از ویتامین A ، B و C است اما بزرگترین فایده آن در قسمت تخمیر آن است. بعد از تخمیر یک باکتری سالم در غذا بوجود می آید که "لاکتوباسیلی" نامیده می شود. این باکتری در غذاهایی که تخمیر می شوند و همچنین در ماست نیز وجود دارد. این باکتری به هضم غذا کمک می کند و باعث می شود شما بعد از غذا دچار سوء هاضمه نشوید.

اما کیم چی به ۲روش تهیه میشه که من روش ساده ترو اینجا میذارم( با توجه به اینکه اغلب کم حوصله ایمBig Grin )

مواد لازم
۱ عدد کاهو ژاپنی متوسط(که بعضیا به اسم کلم چینی یا کاهو فرنگی میشناسن)
۳ پیازچه خرد شده
۲/۱ اونس ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده
۲ قاشق غذاخوری سیر رنده شده
۴/۱ فنجان نمک مورتون ( برای کاهو )
۲/۱ فنجان نمک مورتون ( برای مایع)
۲/۱ فلفل هندی
۱ قاشق غذاخوری سس ماهی
۱ قاشق غذاخوری پودر برنج شیرین یا آرد

[تصویر:  452091_bigpogi.jpg]

کاهو را در این مرحله نشویید فقط آن را تمیز کنید.
کاهو ها را به ۴ قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.
حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم

[تصویر:  452091_drain.jpg]

در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید ۲ ساعتی بماند.

[تصویر:  452091_sprinkle-salt1.jpg]

۱ فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.
کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و ۱ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.

[تصویر:  452091_mix.jpg]

کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.
کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود ) در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر بگذارید.

[تصویر:  452091_mahg1.jpg]

و این هم عکسی از کیم چی تهیه شده به صورت سنتی:

[تصویر:  452091_kimchi1.jpg]


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دستور پخت روش سنتی رو هم گفته.

به تو برمیگردم.. ♥
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: khalilparvar
ارسال: #۱۲۵
۲۴ بهمن ۱۳۹۶, ۰۷:۳۶ ب.ظ
آشپزی دانشجویی!!!
سوپ شیر


شیر ۱ لیوان
جو پرک دوقاشق غذاخوری
قارچ چند تا متوسط
هویج ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ نصف ۱ عدد
کنسرو ذرت ۱ عدد
نمک، فلفل سفید، زردچوبه به میزان لازم

برای تهیه سوپ شیر،ابتدا سینه مرغ را با کمی نمک، زردچوبه و یک پیاز کوچک جداگانه بپزید.
بعد جو پرک را داخل خردکن یا آسیاب بریزید تا کمی خردتر شود. (حدود ۱/۴ اندازه اصلی) البته من همینجوری میریختم خیل هم خوچگل بود. Big Grin ولی اگه خیلی میخاین لاکچری باشه میتونید با دستتون یکم خوردترش کنید Smile
حالا جو پرک آسیاب‌شده را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید.
در قابلمه رو کاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز شده و لعاب بنیدازد.
بین ده دقیقه الی یک ربع ساعت صبر کنید تا جو کاملا پخته و له شود و آب آن تا حد امکان کم شود.
حالا شیر را داخل قابلمه بریزید.
بعد از آن هویج رنده‌شده و قارچ ورقه‌شده را به سوپ اضافه کنید.
حدود بیست دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.
در آخر، سینه مرغ ریش‌ریش‌ شده و کنسرو ذرت را به سوپ اضافه کنید. (که من معمولا مرغ رو نمیریختم، باز هم خوشمزه میشد)
۵ دقیقه قبل از سرو سوپ، نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و آن را سرو کنید.

خدایا دلم برات تنگ شده ..
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: diligent , Katerina Petrova
ارسال: #۱۲۶
۲۵ بهمن ۱۳۹۶, ۰۹:۴۷ ق.ظ
آشپزی دانشجویی!!!
یه خاطره ای تعریف کنیم برای شما از آشپزی در خوابگاه...
ما یه شب دوستامون اومده بودن خوابگاه اتاق ما..بچه ها تصمیم گرفتن که ماکارونی درست کنن..یکی از دوستامون آشپز خوبی بود و همیشه هم غذا درست می کرد برای بچه های اتاق، گفت من غذا درست میکنم و بذارین به عهده ی من..هیچی دیگه پسره رفت توی اشپزخونه بقیه بچه ها توی اتاق مشغول بازی بودن تا غذا آماده بشه...تعداد بچه ها زیاد بود و مقداری ماکارونی هم به طبع زیاد(بچه ها همه بخور بودن)..این دوست آشپزمون واسه آبکش کردن ماکارونی ها چندتا اتاق رفت که یه آبکش بگیره ولی نشد که نشد...هیچ جا پیدا نکرد...آقا این با خودش میگه جه کار کنم چه کار نکنم میگیره همون آبکشی که توی سینک آشپزخونه خوابگاه بود(و اینقدرم کثیفه که..یعنی هرچی بگی اون تو میدا میشه..از ته سیگار و تف تا شستن لباس زیر پسرا اونجا) رو میشوره قشنگ و ماکارونی رو با اون آبکش میکنه :-))))
هیچی دیگه غذا رو درست میکنه و میاره اتاق واسه بچه ها..همه به به و چه چه میکنن..یهو یکی برگشت بهش گفت سید این همه ماکارونی رو چطور آبکش کردی..اونم گفت با سینک آشپزخونه...یهو همه حالشوووون بد شد....اینقد خندیدن اون شب..اینقد خندیدن که..

برای دیده شدن تلاش بیجا نکن!
به کمال که برسی دیده می‌شوی...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: khalilparvar
ارسال: #۱۲۷
۲۵ بهمن ۱۳۹۶, ۰۶:۴۵ ب.ظ
RE: آشپزی دانشجویی!!!
(۲۵ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۴۷ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط:  یه خاطره ای تعریف کنیم برای شما از آشپزی در خوابگاه...
ما یه شب دوستامون اومده بودن خوابگاه اتاق ما..بچه ها تصمیم گرفتن که ماکارونی درست کنن..یکی از دوستامون آشپز خوبی بود و همیشه هم غذا درست می کرد برای بچه های اتاق، گفت من غذا درست میکنم و بذارین به عهده ی من..هیچی دیگه پسره رفت توی اشپزخونه بقیه بچه ها توی اتاق مشغول بازی بودن تا غذا آماده بشه...تعداد بچه ها زیاد بود و مقداری ماکارونی هم به طبع زیاد(بچه ها همه بخور بودن)..این دوست آشپزمون واسه آبکش کردن ماکارونی ها چندتا اتاق رفت که یه آبکش بگیره ولی نشد که نشد...هیچ جا پیدا نکرد...آقا این با خودش میگه جه کار کنم چه کار نکنم میگیره همون آبکشی که توی سینک آشپزخونه خوابگاه بود(و اینقدرم کثیفه که..یعنی هرچی بگی اون تو میدا میشه..از ته سیگار و تف تا شستن لباس زیر پسرا اونجا) رو میشوره قشنگ و ماکارونی رو با اون آبکش میکنه :-))))
هیچی دیگه غذا رو درست میکنه و میاره اتاق واسه بچه ها..همه به به و چه چه میکنن..یهو یکی برگشت بهش گفت سید این همه ماکارونی رو چطور آبکش کردی..اونم گفت با سینک آشپزخونه...یهو همه حالشوووون بد شد....اینقد خندیدن اون شب..اینقد خندیدن که..
اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​یConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused حال ما هم بد شد..اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییAngryAngryAngryAngryAngryAngryConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

خدایا دلم برات تنگ شده ..
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01 , The BesT
ارسال: #۱۲۸
۲۶ بهمن ۱۳۹۶, ۱۲:۲۳ ق.ظ
RE: آشپزی دانشجویی!!!
ساده ترین غذا
باقالاقاتوق

لوبیای باقالا
شوید دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
سیر چند حبه
پیاز یه دونه کوچیک


اول باقالی یا همون لوبیای باقالا رو میپزید
بعد یه سیرداغ و پیاز داغ اساسی و جانانه درست میکنید Tongue
سپس باقالی های پخته شده رو با سیرداغ و پیاز داغ تفت میدین. دو قاشق شوید اصافه میکنید. تفت میدین، نمک و ادویه میزنید. دو لیوان آب میریزد روش و درب قابلمه رو میذارید تا جا بیوفته. تقریبا ده الی یک ربع بعد یه دونه تخم مرغ همینجوری میشکنید توش...Tongue Tongue دوباره در قابلمه رو میذارین و ده دقه الی یک ربع بعد میرید سراغش و آماده ی سرو میشه...با برنج شمالی ترجیحا نوش جان کنید...
واااااااااااای دلم آآآآآآب شد
البته بعضیا قلق خاصی دارن توی طبخ این غذا. ولی من این مدلی یاد گرفتم. خیلی هم عالی شده.
این عکسا هم یادگاری خوابگاهه Big Grin






خدایا دلم برات تنگ شده ..
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چالش‌های زندگی دانشجویی morweb ۰ ۶۹۱ ۱۷ آذر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: morweb

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close