یه غذایی هست که زیاد تو فیلما دیدم و بالاخره تصمیم گرفتم دستور پختشُ پیدا کنم و یبار امتحانش کنم.
کیم چی (KimChi)
کیم چی سرشار از ویتامین A ، B و C است اما بزرگترین فایده آن در قسمت تخمیر آن است. بعد از تخمیر یک باکتری سالم در غذا بوجود می آید که "لاکتوباسیلی" نامیده می شود. این باکتری در غذاهایی که تخمیر می شوند و همچنین در ماست نیز وجود دارد. این باکتری به هضم غذا کمک می کند و باعث می شود شما بعد از غذا دچار سوء هاضمه نشوید.
اما کیم چی به ۲روش تهیه میشه که من روش ساده ترو اینجا میذارم( با توجه به اینکه اغلب کم حوصله ایم
)
مواد لازم
۱ عدد کاهو ژاپنی متوسط(که بعضیا به اسم کلم چینی یا کاهو فرنگی میشناسن)
۳ پیازچه خرد شده
۲/۱ اونس ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده
۲ قاشق غذاخوری سیر رنده شده
۴/۱ فنجان نمک مورتون ( برای کاهو )
۲/۱ فنجان نمک مورتون ( برای مایع)
۲/۱ فلفل هندی
۱ قاشق غذاخوری سس ماهی
۱ قاشق غذاخوری پودر برنج شیرین یا آرد
کاهو را در این مرحله نشویید فقط آن را تمیز کنید.
کاهو ها را به ۴ قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.
حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم
در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید ۲ ساعتی بماند.
۱ فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.
کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و ۱ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.
کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.
کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود ) در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر بگذارید.
و این هم عکسی از کیم چی تهیه شده به صورت سنتی:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دستور پخت روش سنتی رو هم گفته.