(۰۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۳۳ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: جبل عاملی استاد یکی از دوستای من بود واسه نظریه توی دانشگاه خیلی راضی بود! توی اصفهان استاد کلاسهای کنکور نظریه هم هست. خیلی دوست داشتم جزوش رو بخونم ولی به دوستم دیگه دسترسی ندارم .یعنی کتابی که گفتین مثل جزوه اش هست؟
من اطلاعی از جزوهها شون ندارم ولی متن کتاب رو که خوندم خیلی روان و خوب بود. تو مبحث ترسیم DFA و NFA یه دونه مثال واسه کشیدن اینها حل کرده که کامل موضوع دستت می یاد. من تو سود کمپ و لینز ندیدم به این روانی یه مثال رو توضیح بده به طوری که کامل بفهمی.
(۰۶ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۲۱ ق.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: graymanعزیز لطف میکنی مشخصات کامل دوتا کتابی که گفتی را برامون بگی (ابراهیم اکبری و مهدی جبل عاملی)، پیشاپیش ممنون
بله حتما: نظریه زبانها و ماشینها تالیف مهندس ابراهیم اکبری انشارات علوم رایانه ویراست دوم ۴۵۰۰ تومان
نظریه زبانها و ماشینها، مشتمل بر مباحث درسی و پاسخ تشریحی سوالات آزمون های کارشناسی ارشد در کلیه گرایش ها، نگارش مهدی جبل عاملی ف انتشارات موسسه علمی دانش پژوهان برین، ۴۳۰۰ تومان
جناب جبل عاملی کتابی هم درباره معماری کامپیوتر از همین انتشارات نوشتن که من هنوز ندیدم چه طور کتابی هست.