(۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۰۵:۴۶ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: خدایش نمی خوام در این مورد بحث کنم ولی واقعا از بچه دو ساله هم بپرسی می فهمه که تو این سال ها به پرسپولیس حمایت می شد سرمربی تیم ملی هم که هیچ اختیاری نداره و یه دلال به تمام معنا هست اینکه چند تا بازیکن استقلالی و قهرمان لیگ رو دعوت کرده به تیم ملی چیز عجیبی نیست کیفیت بالایی داشتن ولی شما چه توضیحی برای دعوت شدن سرلک داری ؟ الان سیدحسین بهترین دروازه بان لیگ بود عملکرد فوق العاده ایا می زاره دروازه یا باز از بیرو که از تیمش اخراج شد استفاده می کنه ؟ حردانی بهترین دفاع راسته کشوره ایا ازش استفاده می کنه ؟ ایا از مهدی پور استفاده می کنه ؟
قهرمانی امسال استقلال کاملا پاک بود و ما تو زمین فوتبال خودمون رو نشون دادیم باز داشتن کارشکنی می کردن دیدن داره استقلال نتیجه می گیره دو تا دفاع اصلی رو ازش گرفتن گفتن شما سرباز هستید ! پس چرا این چیزا برای پرسپولیس نمی افته ؟
استقلال با قدرت و پاک قهرمان شد و سوزشش برای خیلی ها موند
تمام سوالایی که اینجا پرسیدی, یه جوابِ مشترک داره: واسه اینکه شیشه عینکت آبیه.
دعوت استقلالیا به تیم ملی زمانی اتفاق افتاد که سلطان فرهادتون در کنفرانس خبری گفت چرا بازیکنای ما رو نمیبرید تیم ملی!!
قبل از بازی با کره! یهو ۲جین استقلالی دعوت شدن تیم ملی!
مشکل اینجاست لژیونرهایی که یه زمانی در پرسپولیس بازی میکردن هم, گذاشتی تو خورجین پرسپولیس!
دیگه بیرانوند و احمد نور و شجاع و کنعانی و غیره و ذلک پرسپولیسی حساب نمیشن فدات
از پرسپولیس یه وحید امیری تو فیکس تیم ملی مونده که اونم یه بند کفشش میارزه به خیلیا
میلاد سرلک تنها خرید خوبیه که یحیی گلمحمدی تو این سالها برای پرسپولیس انجام داد!! گامهای بلند و توپگیریهای کم نظیرش نیاز به تعریف نداره؛ مشکل برمیگرده به همون شیشه عینکت
گذشته از اینا من عادت ندارم سهمیه شماری آبی و قرمز کنم واسه تیم ملی. بحث سر باجگیری و گردن کلفتیه!
باقی حرفات تکراریه
قبلاً راجعش بهش بحث شده
تکرار مکرراته
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.