(۱۵ دى ۱۴۰۰ ۰۹:۰۰ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: دو سال پیش یه جور انتقام سخت گرفتن از آمریکاییها که هنوز داغش روی دل ملت هست.
حالا شماها شاید یادتون نیاد ولی یکی اینجا بود بعد اینکه فهمیدن همه که هواپیما رو با دوتا موشک خودی زدن اومد اینجا نوشت که "جانم فدای منتقم خون زهرا، بسم الله قاصم جبارین" وگرنه برای پایگاهی که هیچکس نبود توش و اخرش نفهمیدیم چند نفر مردن کسی نمیاد چنین چیزی بنویسه. (حالا بماند که همین کاربر یه جواب درخوری هم گرفته بود بابت این مهملاتش که بعدشم مانشت یه هفته ای کرکره اش رو کشید پایین جناب مدیر)
یکی دیگه بود اصرار داشت میگفت هواپیما سقوط کرده. ولی من تحقیق کردم که گزینه اشتباه پدافندی هم هست متاسفانه.
خلاصه که عجیب بود اقا. عجیب.
سوالی که میمونه اینه: فردا که آفتاب حقیقت برون زَند، سَر در کدام برف نهان میکنی رفیق؟
آدما معمولاً بعد هر حادثهای طبق پسزمینههای فکری خودشون قضاوت میکنن؛ نه طبق واقعیت
اون ۱۲مرد خشمگین سیدنی لومت همیشه برقراه, با یه اکسپشن از آدمای چاپلوس و ریاکار
طرف از بدو تولدش غیر از منبر و تریبون نماز جمعه ندیده, و ذهنش زبالهدون اراجیف و اباطیل یه مشت روضهخون و مداح سطحی و آخوندِپاکتی بوده؛ همچین آدمی نه تا ۱۸دی ۹۸, بلکه تا ابد و یک روز تاریخ همیشه دیو واسش امریکاست, دلبر واسش سپاه پاسدارانه
هر سناریویی بزاری جلوش یه جوری تحلیلش میکنه که دوقطب خیر و شرش همین دراد...
برعکس جو حاکم در شبکه های اجتماعی, هیچ افتخاری نداره که زودتر از بقیه گفته باشی که «خودشون زدن» و کسانی که منکر عامل بیرونی سقوط هواپیما بودن رو تکفیر کنی
یکی دیروزا تو توییتر نوشته بود اینایی که عمدی بودن شلیک موشک رو انکار میکنن همونان که دیروز شلیک موشک خودی رو انکار میکردن!
من خودم بعنوان کسی که مثل خیلیای دیگه از همون کله سحر ترور سلیمانی تا سقوط هواپیما و ... کف تایملاین توییتر و ... بوده و واکنش ملت رو دیده؛ میگم که اونایی که از همون لحظات اول ادعای زدن هواپیما رو شروع کردن در بلاهت و وراجی و زر مفت زدن اگه زبون نفهمتر نبودن دقیقاً قد همونا شر میگفتن
من خودم تا وقتی که اولین دلایل احتمالی تو ذهن خودم جرقه نزده بود, خیلی سفت و محکم منکر شلیک خودی بودم
منکر بودم چون هیچ منطقی پشت این ادعا نمیدیدم, و موج اول مدعیان شلیک عملاً جز زر مفت چیز دیگهای نمیگفتن
طرف اصلاً فرق موشک و راکت پدافند رو نمیدونست! عمده تصورات موج اولیها این بود که موشکهایی که از ایران زدن رفته خورده به هواپیما! خب هر عقل سلیمی فقط خندش میگیره به این حرف!
خلاصه که ادعا درست دراومده لزوماً دلیل بر ذکاوت اونا نیست
همین الانم با همون فرمون دارن ادعا میکنن از عمد و آگاهانه زدن هواپیما رو
بازهم با استدلالهای آبکی و خیالات واهی
فردا حتی اگه اثبات هم بشه که عمدی بوده من یکی پروندشو نمیبندم
چون با هیچ منطقی جور در نمیاد که «خودی» عمداً «خودی» رو بزنه
چونکه هیچ منفعتی درش نیست و جز حماقت محض نیست
و عملا خودی نمیتونه خودی رو عمداً بزنه مگه اینکه پای طرف سومی در میون باشه که منفعتی ببره
سهوی بودن شلیک هم, الان دوساله که جز دلایل سست و بچهخرکن چیز مایهداری براش نیاوردن و اصلاً برای من باور پذیر نبوده
اما نپذیرفتنِ سهوی بودن لزوماً به معنای پذیرفتن عمدی بودن نیست. شخصاً چیزی که برام مهمه خودِ واقعیته
و ته ماجرا قطعاً برای من به اینجا ختم نمیشه که «خودی»«خودی» رو «آگاهانه» زده, ولو اینکه ظالم و دیکتاتور بوده باشه