(۲۹ آذر ۱۴۰۰ ۱۲:۵۱ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: در اینکه نظام آموزشی ایران ۱۰۰ تومن هم نمی ارزه برای من شکی وجود نداره. ولی امروز داشتم به این فکر میکردم که فرهنگ مناسبی هم در این رابطه نداریم و جامعه و خانواده ها بی دلیل و بی جهت فرزنداشون رو توی این سیستم تحت فشار قرار میدن، چه فرقی داشت اگه معدل من توی راهنمایی به جای ۲۰ میشد ۱۸؟ یا مثلا پیش دانشگاهی که معدل رو فدای کنکور کردم و معدلم ۱۴ شد چه اتفاقی افتاد؟ یا اینکه توی دانشگاه معدل هام حدود ۱۴ بود چه اتفاقی افتاد؟ هیچ هیچ و هیچ
واقعا همه نیاز نیست درس بخونن و به خاطر اینکه درس و درس خوندن به اشتباه ی ارزش حساب میشه خیلیا تحت فشارن و خیلیا اعتماد به نفسشون رو از دست میدن ....
با بخشی از حرفتون موافقم ولی با این قسمت به شدت مخالفم :درس و درس خوندن به اشتباه ی ارزش حساب میشه
اتفاقا درس خواندن ارزش حساب میشه چرا که حقیقت این هست که درس خوندن و علم اموزی کار مشقت بار و سختی هست و برای خیلی افراد اصلا لذت بخش نیست البته اصلا اشکالی هم نداره ولی کسی که حاضر هست این سختی را به جون بخره و واقعا درس بخونه داره کارِ ارزشمندی انجام میده اما در طرف مقابل کسی که علاقه به درس خوندن نداره لزوما ادم بی ارزشی نیست بلکه شاید در زمینه های دیگری استعداد و توانایی داره ولی اینکه ما صفر وصدی نگاه کنیم و فقط درس خواندن رو ارزش بدانیم مشکل زا هست
از طرفی چون خیلی از افرادی که علاقه به درس خواندن ندارندو در زمینه های دیگری استعداد دارن از طرف جامعه یا خانواده یا هرچی تحت فشار قرار میگیرن و به زور به این سمت سوق داده میشن این باعث دلزدگی و سرخوردگیشون میشه و نتیجش میشه صرفا یک مدرک دانشگاهیی که هیچ سوادی پشتش نیست و همین افراد که تعدادشون هم کم نیست میگن ای بابا درس بخونیم که چی بشه و یجورایی به این تفکر که درس و دانشگاه به درد نمیخوره دامن زده میشه