(۲۳ آذر ۱۴۰۰ ۰۴:۲۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (23 آذر ۱۴۰۰ ۰۳:۳۴ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: چطور ی شغل مناسب توی ی شرکت خوب پیدا کنیم؟
بعد از اینکه یک سال کار کردید و دانش حداقلی رو بدست آوردید شروع کنید به خوندن سوالات مصاحبه! شاید فکر کنید این کار تقلبه و بعد از اینکه کار ر، گرفتید توش میمونید ولی من بهتون میگم چیکار کنید.
۱- سوال مصاحبه از اینتزنت پیدا میکنید
۲- سوالاتی که به نظرتون خوبه رو جدا میکنید (مثلا ۱۰۰ تا)
۳- اونایی که بلدید رو برای خودتون توضیح میدید (حتما کامل توضیح بدید و الکی رد نشید چون خیلی مواقع وسط توضیح دادن میفهمید که بلد نیستید)
۴- سوالاتی که بلد نیستید رو جوابش رو نخونید چون جواب ها به هیچ دردی نمیخورن. به جای خوندن جواب سعی کنید ی مقاله مرتبط بهش بخونید (مثلا از مدیوم)
این شکلی به مرور دانش خودتون رو گسترش میدید و شغل مناسب و مورد علاقتون رو هم پیدا میکنید
این بحث خیلی خوبه. اگه بقیه هم نظراتشون رو بگن مفیده.
یه راهش هم میتونه این باشه که کارهای متفاوت و جدید انجام بدید. مثلا اگه قبلا همیشه با دیتابیس های رابطه ای کار می کردید، پروژه بعدی رو با nosql پیاده کنید. اینطوری به صورت عملی یه مبحث رو یاد میگیرید و به این سادگی ها هم از ذهنتون پاک نمیشه.
ببین من توی مسیری که اومدم ۲ بار واقعا گیج و سردرگم شدم. اولش وقتی بود که میخواستم دانش برنامه نویسی که از کورس ها و دانشگاه بدست آوردم رو تبدیل به ی چیز مفید کنم (که مثلا حالا با تعریف آرایه و درخت چه غلطی میتونم بکنم
) که در نهایت به سمت اندروید رفتم چون میتونستم خروجی ببینم
دفعه ی دوم هم وقتی بود که شروع به کار کردم و میدیدم که من هرچی رو بهم بدن میتونم پیاده کنم ولی دانش خوبی ندارم! اون موقع بود که از این روش استفاده کردم.
راجع به حرفی هم که میزنی داشتم ی مقاله میخوندم که میگفت آدما چند دسته ان و یک دستشون میتونن خودشون مسیر رو تعریف کنن و یک سری نمیتونن ...
(۲۳ آذر ۱۴۰۰ ۰۴:۵۴ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: این تعرفه ی خروج درصدی به نسبت قیمت بلیط که حرفشو اوردن وسط خیلی بامزه هست. فکر کنم چند وقت دیگه بگن خارج نشینا باید یه چند درصد از حقوق خارجشون و چند درصد از اموال خارج از کشورشونم به ما بدن ((((((((((((:
قطعا اگه میتونستن تا الآن این قانون رو گذاشته بودن. الآن فقط دارن به این فکر میکنن که چطور از خارج نشینان پول مفت بگیریم