(۲۹ دى ۱۳۹۹ ۱۰:۲۷ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستان بورس باز و متخصص بیان بگن شاخص کل تا چقدر میاد پایین ؟؟؟
بدجوری تو ضرریم
قبلاً جوابتو داده بودم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
پولی که در بورس از دست دادید دیگه هیچوقت بر نمیگرده
و تنها باید امیدوار باشید سرمایهی فعلیتون انقدری سود کنه که اون ضرر کاور بشه
الان به طور میانگین ۷۰ الی ۸۰ درصد ضرر کردید. پس یعنی باید امیدوار باشید باقی موندهی سرمایهتون حدود %۴۰۰ سود کنه.
به کسی هم بد و بیراه نگید. هممون با هم فریب خوردیم.
به پیشبینی و تحلیل ربطی نداره, چون تو این مدت کوتاهی که در بورس ایران بودم فهمیدم خیلی پایبند قواعد و قوانین نیست!
یه تقلب بود فقط. یه تقلب از پیش طراحی شده.
اگه این پول هنگفت و نقدینگی سرگردان رو با این تقلب نمیکشوندن سمت کوره(بورس), تا الان حتم دارم دلار ۱۰۰تومنم رد کرده بود!
اشکالی نداره فردا پُز مقاومت و فرزانگی و خدا باماست رو میدن. پولش از ما, پزش از دوستان!
سخن بسیار است, لکن سکوت خوشگلتر!
الان دیگه نزدیک یکسال از سرمایه گذاری های من میگذره(برای خودم و خانوادم)
طلا, سکه, کریپتو, بورس.
طلا: ۱۰۰% سود (T-P)
سکه: ۲۰۰% سود
کریپتو: در سود هست (در چند اکسچنج متفاوت پول دارم و همشون در سود هستن, درصد ها متغیرن, مثلاً اولین پولی که وارد کردم فقط هزار ۵۰۰تومن بود و الان ۱۳۰دلار شده)
بورس: ضرر که چه عرض کنم!
الان یکی از پالایشی براتون بیارم که میگید
این شپناشونه!
تصویر خود گویای همه چیز هست!
امثال این سهمای دولتی زیاد داریم...
اینم
مثلاً
ولی این
از همه مهمتره به نظرم
حالا شما بگو هی تحلیل!
تحلیل جایی جوابگو هست که داده ها موثق باشن
اینا که انقدر راحت دروغ میگن از کجا معلوم گزارشات ماهانه و ترازنامه و همین ولیوم معاملات و خیلی چیزای دیگشون راست باشه؟!