(۱۴ مهر ۱۳۹۹ ۱۲:۲۹ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: شیران
شیران
(۰۵ آذر ۱۳۹۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
-
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
- شیران سال مالیش آذره
So nice
۲بار تاحالا اینجا راجعبه نماد شیران غیرمستقیم تذکر دادم که هر۲هم تقریباً در کف قیمت بوده
(بهطور میانگین ۲۷۰۰۰ریال)
امشب از سر بیکاری میخوام یه ذره بیشتر و بازتر بنویسم
شیران از نمادهایی بود که زودتر از ریزش بازار
(۲۱مرداد) وارد ترند نزولی شد و طبعاً این کانسالیدیشنی که تشکیل شده یه سرش به این موضوع برمیگرده. این چارت خیلی خوشگل شده دیگه. قیمت, مووینگ اوریرج های بلند مدتم رد کرده
(هرچند که هنوز تثبیت نشده). مووینگ اورج ها یکی یکی دارن تاب برمیدارن. اگه از زاویه دید من نگاهش کنید تقریباً یه مثلث سیمتریک هست که ظاهراً بریکآوت کرده ولی چون بورس ایران خیلی قابل اطمینان نیست این بریکآوت وحتی کندل آخری که ظاهراً تصدیقش کرده اعتباری بهش نیست فعلاً. یک الگوی هارمونیک هم میشه درش دید. به نظر سیگنالهای ریورسال زیادی داره میده.
هم خودش ظاهراً و احتمالاً داره یه مثلث سیمتریک یا اسندینگ یا شایدم موج بعدی الیوت میشه. مهم اینه که آخرین اصلاح, قبل از هایر لو قبلی تموم شده که اینم باز یه سیگنال ریورسال میتونه باشه. حتی اگه سپاورت داینمایکش هم از دست بده بعیده ضرر زیادی بزنه. اگرم زد من این کامنتو پاک میکنم : )
به اینا اضافه کنید وضیعت بنیادی مناسبی که داره؛ این ماه سال مالیش هست و همین ماه تقسیم سود شاید داشته باشه. در گروهش به نظر بهترین وضعیت رو داره و فوروارد پرایس پِر ارنینگش از بقیه جالب تره. افزایش سرمایه هم فکر کنم پیشرو داشته باشه. در کل اگه گزارش سالانه خوبی بده که انتظارشم میره, لااقل با این کانسالیدیشن, اندازه دهنه مثلث باید رشد داشته باشه! یعنی بالای ۶۶۰۰تقریباً! خودم حداقل تا ۴۱۰۰توقع دارم در کوتاه مدت بره البته احتمالاً بعد یه اصلاح کوچیک! در کل به نظرم اگه در اصلاح بعدی زیر ۳۵۰۰ رسید ارزش خرید داره! والله أعلم!