(۰۴ آذر ۱۳۹۹ ۰۹:۲۰ ب.ظ)reyhaneh نوشته شده توسط: به نظرم اصلا نباید ریسک کرد و با ورود و خروج پول هوشمند در کف نمودار باید ورود و خروج داشت
فکر عاقلانهایه. اما بورس ایران و متولیانش مکارتر از این حرفان که بشه همین پارامترهایی که اشاره کردید اعتماد کرد.
قبلاً هم گفتم که رفتار ضدتکنیکال زیاد دیدم ازشون. مثلاً همین کف کانال که اشاره کردید خودش به خودی خود طبق علم تکنیکال سخت قابل اتکاست و شکست کانال ها چه از بالا چه از پایین به احتمال ۷۰% با شکست مواجه میشه! حالا چه رسد به این چاله میدون ما!
آخرین رکبی هم که ازشون خوردم همین چند روز پیش سر «شپنا» (که بیشترین ضررو ازش دیدم)بود که مدتها قبل تحلیل کرده بودم از ۱۳۰۰ برمیگرده. همین سطح رو با یه افشای مهندسی شده شکوندن وسهمی که مدتها به پاش صبر کردم رو دقیقاً در همون zone که توقع برگشت داشتم از چنگم درآوردن! خب البته ناشی بازی خودم بود! نمیخوام توجیه کنم! غرض روی همین بحث اعتماده!
بگذریم؛
خب بورس امروز طبق پیش بینیم منفی شد. اما حالا زوده که بگیم قراره دوباره منفی بشه میتونه یه retracement کوچیک باشه واسه موج بعدی!
ضمن اینکه بعضی از سهم ها خیلی جذابن! مثل همین زاگرس که اخیراً متذکر شدم به رشد قیمت متانول و امروز هم طبق پیش بینیم گزارش خفنی داد!
نقل قول:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
*رشد قیمت متانول
من امروز(که الان دیگه میشه دیروز) خرید سنگینی روی نماد«نوری» انجام دادم چون به نظرم در اوج جذابیته
یه جورایی قمار کزدم و قبل از گزارش ماهانه خریدم چون اگه گزارش خوب مثل ماه قبلیش میداد دیگه اصلاً نمیشه خرید
اما گزارشی که امروز داد خیلی جالب نبود! اما به هرحال هنوزم به نظرم در موقعیت جذابی بود
سه تا نماد دیگه به پست قبلی اضافه میکنم
(۰۵ آذر ۱۳۹۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: آره فکر کنم. دور بودن از موقعیت راهکار معقول تریه. راه دارویی منظورت چیه؟ اطلاعاتی داری؟
ببین, روح روان انسان خیلی پیچیده تر از چیزی هست که ما فکر میکنیم
ممکنه ریشه ی عصبانیت جاهایی باشه که اصلاً فکرشم نمیکنی
گاهی وقتا آدم فکر میکنه از دست بقیه عاصی شده اما خوب که فکرشو کنی میبینی در اصل از دست خودت خسته شدی و اون کشمکش های درون خودت عاصیت کرده و مث یه کوه آتشفشان درون پر التهابی داری و منتظر بهونه ای واسه فوران!
دارو که قطعاً باید با تجویز روانپزشک باشه و تاکید من بر پیدا کردن ریشههای اصلی عصبانیتهاست.
اگه خیل زهوار کار از دستت در رفته به نظرم لازمه که پیگیر بشی. آدم با کنترل رفتار و اخلاق نمیتونه شکم خودش رو سیر کنه! شکم گرسنه غذا میخواد. منظورم از دارو تامین و تعدیل نقصان های احتمالیه. گاهی وقتا بالانس برقرار نیست!