(۲۰ آبان ۱۳۹۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (20 آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۵۱ ق.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: پاییز همینجوریش فصل دلگیریه ... چه برسه به اینکه صدای خش خش برگ هایی که رو زمین ریخته رو نتونیم بشنویم.
دلم خوش بود پاییز برمیگردم دانشگاه.. که الان با این وضعیت دیگه دانشگاه هم نمیشه رفت.
بارعایت پروتکلهای بهداشتی مشکلی پیش نمیاد
لباس گرم بپوش
دوتا ماسک هم بزن
سر صبح هم خلوته معمولا
نمیشه دیگه کلا توخونه موند
اینکه بگیم با رعایت پروتکل های بهداشتی مشکلی پیش نمیاد قطعی نیست ولی احتمال خطر کمتره خیلی ها بودن کامل رعایت کردن ولی باز گرفتن اما با این حال اگه کامل خونه هم باشیم مریض می شیم به هر حال هر شهری یه فضای باز و بزرگی مثل پارک جنگی ، بوستانی جایی داره که میشه رفت اونجا .
+چیزی که من فهمیدم ایمنی بدنه ظاهرا اونایی که ایمنی بدن قوی تری دارن ویروس خیلی خفیف و گذار از اون شخص رد میشه اکثر بازیکن ها و ورزشکاران که می گیرن بعد از چند روز اوکی میشن امیدوارم کسی این ویروس رو نگیره اگرم گرفت خفیف باشه .
حرف صدای خش خش برگ ها اومد یاد یه چیزی افتادم حدود ۸ سال پیش این موقع از سال برای کار رفته بودم دانشگاه عباسپور ( تو منطقه حکمیه تهران ) اونجا درخت های بزرگ و فضای بزرگی داره یه رودخونه هم از وسطش رد شده هر روز عصرها می رفتم محیط دانشگاه رو قدم می زدم واقعا خیلی جالب بود و حس و حال قشنگی داشت
کسی از دوستان اونجا درس خونده ؟
(۲۰ آبان ۱۳۹۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: راهنمایی:
ی درخواست مرخصی زدم خبری ازتاییدش نشده
چ کار کنم
کارم خیلی مهم نیست که حتما مرخصی لارم باشم
ب نظرتون فردا برم سرکار ضایع شدم
البته مرخصی حقه کارمنده و اگه دلیل مدیر منطقی نباشه نمیدونم چ طور برخورد کنم
دوست ندارم الان که تازه وارد محیط کارم شدم بحث کنم ازطرفی هم زور را تحمل نمی کنم
البته ماه قبل هم ۲ روز مرخصی رفتم
اصولا دو جور درخواست مرخصی داریم یا از طریق پرتال اون شرکت وارد پنل کاربری خودت میشی و اونجا درخواست مرخصی رو می زنی یا از طریق ایمیل به مدیر مربوطه می زنی که حالت ایمیل مرسوم تر هست .
اگه شماره اون مدیر رو دارید و کار براتون مهمه می تونید باهاش یه هماهنگی شفاهی هم کنید تو واتس آپ جایی بگید در خواست مرخصی زدم
بعضی از کارها باید جانشین رو تعیین کنی چون کارت مهمه و اگه اون روز تو نباشی یکی باید حتما جای تو باشه و ...
شرایط مختلفه من خودم هر وقت می خوام مرخصی بگیرم تو واتس آپ قبلش به مدیر می گم اونم در ۱۰۰ درصد موارد موافقت کرده بعدش ایمیل مرخصی رو می زنم تا تو بخش منابع انسانی هم ثبت بشه