(۰۴ آبان ۱۳۹۹ ۰۷:۲۶ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: حتی آرزو کردن هم جرئت میخواد ..
اره دقیقا
فقط این دوستون ارشد داشته دوباره میخواد ارشد بگیره یعنی ؟ و اینکه اپلایش فول فاند نبوده که هزینه هاش رو پوشش بده؟
فیلم هم میخوام بهت معرفی کنم بیشتر ژانرشون فانتزی هست
سه گانه نارنیا
هابیت البته اخریش
Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children
پرسی جکسون
The House with a Clock in Its Walls
Inception ایده اش خیلی جالبه
Alice in Wonderlandهم فیلمش و هم انیمیشنش
(۰۳ آبان ۱۳۹۹ ۱۰:۳۲ ق.ظ)masumeg5 نوشته شده توسط: من واقعا از این زندگی یکنواخت و بیهوده که هر روز بدتر از دیروز خسته شدم
ببین خیلی ها دچار این حالت میشن به نظرم یه هدف پیدا کن مثلا ادامه تحصیل توی یه دانشگاه خوب - اموزش زبان تا رسیدن به سطح نیتیو - یه مهارت برنامه نویسی فول - تلاش برای مهاجرت کاری تحصیلی... یا هر هدف دیگری که باهاش راحتی ودوسش داری
حالا بعد سعی کن برنامه بریزی و توی یه مدت زمانی بهش برسی وقتی توی مسیر رسیدن به هدفت قرار میگیری و براش زحمت میکشی یه احساس رضایتی نسبت به خودت پیدا میکنی که خیلی خوشاینده لازم هم نیست که شاخ غولو بشکنی فقط با قدم های کوچک و اهسته ولی پیوسته به سمت هدفت برو و واسش بجنگ هر وقت خسته شدی استراحت کن ولی باز پاشو ادامه بده
اگر بخوای به رخوت و سستی بگذرونی دقیق مثل باتلاق میمونه دیگه به جایی میرسی که بیرون اومدن از این حالت برات خیلی سخت میشه فقط شروع کن وادامه بده البته اصلا قصدم نصیحت و این حرفها نیست سوء برداشت نشه چون اول دارم به خودم میگم همه اینها رو
الان من خودم یه هدف دارم که دارم جزبه جز مسیرش رو میچینم هنوز اول راهم ولی مسیری که در پیش گرفتم نهایت منتج میشه بهش خسته هم میشم بعضی وقتها هم ول کردم ولی باز برگشتم چون میدونم اگر بهش نرسم حسرتش تا اخر عمرباهام هست