یه هفته است تو یوتیوب مدام یه مستند ترکی رو میدیدم که not interested رو میزدم که نشون نده برام ولی باز اینو میدیدم با عنوان:
دختر کره ای من، آیلا، دختر کره ای، آیلا، دختر جنگ و ...
کلافه ام کرده بود این عنوان ها چون من تو یوتیوب اصلا کلیپ ترکی یا کره ای نگاه نمیکنم و نمیدونم چرا به من اینو نشون میداد.
امروز تو هایلایت های یه پیج نامرتبط به ترکیه یا کره باز این اسم رو دیدم و این سری دیگه سرچ کردم ببینم چیه و فهمیدم یه فیلمه بر اساس واقعیت و اون مستندهایی که من رد میکردم واقعی بودن و از رو اونا ساختن و ترکیه این فیلمو به اسکار فرستاده بود.
یکم در موردش خوندم که یه ذره برام اسپویل شه ببینم ارزش داره یا نه و وقتی فهمیدم ارزش داره تصمیم گرفتم آخرین روز از چند روز استراحتی که داشتم رو با این فیلم بگذرونم. حتی با زیرنویس هم نمیدیدم که حس خوبش با ترجمه از بین نره برام و بیشتر از ۵ ساعت طول کشید تا یه فیلم دو ساعته رو دیدم چون بعضی حرفا رو مجبور بودم بارها گوش بدم متوجه بشم یا صحنه انقدر زیبا بود که باید چند بار میدیدم.
فقط میتونم بگم شاهکار بود. از سینمای ترکیه انتظار یه همچین فیلمی نداشتم.
گالون گالون اشک ریختم ولی.. از اون گریه های غمگین خالص نبود که تا چند روز داغونم کنه. یه گریه شادی و غم با هم به خاطر انسانیتی که تو این فیلم و همینطور واقعیت این فیلم هست. به این دلیل که مرز و نژاد هیچ وقت حریف انسانیت نمیشن. از اون گریه ها که حس خوب میده به آدم...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.