(۲۰ خرداد ۱۳۹۹ ۱۲:۳۸ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: سلام
کتاب قدرت حال رو بخون اگر باور داری به اینکه مثلا خودت میتونی خودت رو بهتر کنی
سلام
ممنون از معرفی کتاب. حتما میخونمش.
نه به روانپزشک نیازی نیست چون از نظر روحی تو شرایط خوبیم و حالم خوبه. فقط از روند تحصیلیم رضایت ندارم. ولی اینجوری ادامه پیدا کنه به روانشناس شاید نیاز باشه که بگه چرا از کار کردن با کامپیوتر خوشحال نمیشم دیگه.
راستی بورس رو من نبودم اینجا و نمیدونم چی شده ولی دوست داشتم پیگیر بورس باشم و چون اطلاعات ندارم میترسم همین سرمایه کمی که جمع کردم رو هم از دست بدم. حتی درس گیم تئوری برداشتم که قدرت تحلیلم بره بالا ولی بعد فهمیدم تحلیل بورس پیچیده تر از این حرفاست که با یه درس ساده سه واحدی بشه تحلیلش کرد.
(۲۰ خرداد ۱۳۹۹ ۰۴:۰۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: اگر بحث بلاتکلیفیه و مشخص نبودن هدف، که همه همین جوریم
نه بحث علاقه است. پول مهمه ولی علاقه ای نباشه پول درآوردن هم لذتش رو از دست میده. مثل اینه که برید رستوران و تو منو دو تا غذا باشه که هر دو رو هم دوست دارید و هم همون لحظه دلتون میخواد و نمیتونید یکیشون رو انتخاب کنید.
و مرسی به خاطر جمله آخر
اینکه فقط من اینجوری نیستم... ببخشید تو رو خدا ولی یکی از آرامش بخش ترین جمله هایی بوده که این چند روز شنیدم
(۲۰ خرداد ۱۳۹۹ ۰۵:۱۱ ب.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: تیپ شخصتی ایشون logical بود
یادمه چند سال پیش این همه توی یه تستی شرکت کرده بودند
wow
فقط wow !
چه حافظه ای... شوکه شدم یه دوستی تا این حد حافظه خوبی داره و انقدر دقیق همه چی رو یادشون مونده حتی چند بار تست دادنم رو. البته حین نوشتن اینا زدم به تخته خیالتون راحت.
شاید دلیل این سردرگمیم همینی باشه که شما میگید.