(۲۰ آذر ۱۳۹۸ ۰۳:۳۱ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط: فردا یه ارائه خارجکی دارم به دو تا استاد که یکیشون همونه که یه متدی رو ارائه داده... خفن اندر خفن یعنی.
هم دارم از ذوق زدگی میمیرم
و هم از استرس
همینجوریش وقتی استرس میگیرم فارسی حرف زدن یادم میره تپق میزنم چه برسه به انگلیسی.
دو سه شبه اصلا نمیتونم بخوابم از استرس ... همش میگم موفق میشم نباید نگران باشم.. فقط یه توضیح میدم در مورد کارم و اتفاق بدی قرار نیست بیفته و ... ولی باز استرس دارم از قطعی اینترنت گرفته تا گیج شدن و بد حرف زدنم.
آبروی خودم رفت هم رفت .. امیدوارم آبروی استادم و دانشگاهم رو نبرم.. تنها نگرانیم همینه.
میدونید من اینجور مواقع چه کاری میکنم. فکر میکنم خودم هم استادم و اون دو نفر همکار من هستن و قراره در مورد یه موضوع گپ بزنیم.
خودتون را یه سمت میز نبینید و اساتید را اونطرف میز. همه را با هم دور یک میز ببینید که در حال صحبت کردن در رابطه با یک چیز هستن.
اگر سوالی پرسیده شد، با کمال خونسردی توضیح بدید و اگر موضوعی بود که علمی بهش نداشتین، بهشون بگین که حتما این موضوع را بررسی میکنید و اطلاعاتی که بدست آوردین را باهاشون در میون میگذارید. در صورتی که خودشون این اطلاعات را در اختیار شما گذاشتن هم تشکر کنید.
مهارت های ارتباطی را به ما یاد ندادن، دلیل این همه استرس و اضطراب که همه داریم همینه.