(۰۱ آذر ۱۳۹۸ ۰۳:۲۹ ب.ظ)hdyanr72@gmail.com نوشته شده توسط: دیروز ازمون استخدامی داشتم نسبت به سالهای پیش خیلی سخت اورده بودن منم ماه اخر درگیر مریضی بودم یعنی یه طوری شده بود یک هفته سردرد یک هفته سرماخوردگی اصلا نمیتونستم درس بخونم همش بیمارستان و دکتر بودم اختصاصیا رو اگه مرور کلی میکردم میتونستم چندتا جواب بدم به کل فراموش کرده بودم سرجلسه ْ ولی عمومیا یکم بهتر تونستم جواب بدم - الان نشستم دارم فکرمیکنم با این بی هدفی و بیکاری چیکار کنم؟؟ به احتمال ۹۹درصد قبول نمیشم!! کسی میتونه راهنماییم کنه؟ میخوام فعال باشم کارکنم تو اجتماع باشم ولی کار نیست... باید یه کاری رو شروع کنم یه هدفی یه چیزی که منو از این بیهودگی نجات بده
به نظر من شروع کنید به آموزش یک حرفه .. مثلا در رشته ما برنامه نویسی - شبکه - گرافیک در هر وجهی که می تونید پیش برید. الان کلی اموزش های خوب در اینترنت وجود داره که شما رو از این سردرگمی خلاصی میده. کلی سایت هست : مکتب خونه - فرادرس - دانشجویار و ...
شما اگر به نرم افزارهای گرافیکی وارد باشید که در شرکت های چاپ و گرافیک فعالیت می کنید که آگهی هاش رو من به کرار دیدم/
اگر برنامه نویسی که به شدت کارایی داره روی بورس هست.
و شبکه هم جای خود ...
ولی توجه کنید الان شما بی تجربه هستید. وقتی تا حدودی تونستید یکی از موارد بالا رو بخونید ، نباید توقع حقوق ۱۰ تومنی کنید. از پایین ترین مبلغ شروع می کنید که ممکنه هزینه رفت و آمدتون هم از اون بیشتر باشه ولی تجربه ای که بهتون میده قطعا با ارزش تر و قیمت تری هست. من به پله پله رسیدن به موفقیت بیشتر تاکید دارم تا یکهویی ...
در کل بعد یک مدت بازار مار میاد دستتون و حتی دورکاری هم می تونید انجام بدید. تو جامعه کار هست ولی متخصص کم هست. همه ی ما داریم توی همین جامعه زندگی می کنیم ولی مشکل اینه که یک جوونی که می خاد بره سرکار نمیگه من هیچی بلد نیستم و می رم یاد می گیرم، همه می خان چون از ۶ صبح تا ۴ عصر فرضا کارشون هست حقوق بالای ۳ الی ۴ تومن کسب کنند بدون هیچ سختی و مشقتی.
البته تفاوتی هم نداره چه من که هشت سال سابقه کار و تدریس دارم اوضاع حقوق پایین و چه دیگران که اصلا سابقه ندارند باز هم ...
فعلا شرایط همینه و ما باید باهاش بسازیم چون عملا برعکسش وجود نداره
بچه های ما : ۲۰ سال بعد !
اخیرا بسیاری از شرکت تجاری بزرگ از جمله گوگل،آی بی ام و اپل ؛ داشتن مدرک دانشگاهی را از شروط استخدام خود حذف کرده اند. این تازه نوک کوه یخ است که از آب بیرون می زند. آینده متعلق به افراد خلاق ، هوشمند ، منعطف و سرزنده است ، آنانکه جسم و جانشان را بازی ، یلگی و شادمانی کودکانه پرورده باشد!نه کسانی که انبانی از اطلاعات و مدارک اند و والدینشان آنها را آشفته و رنجور از این کلاس به آن یک و از این مشاور به دیگری می کشانند. جهانی را که کودکان امروز ما در بزرگسالی ادارک می کنند از هیچ نظر به امروز ماننده نیست. اگر به فکر فردای کودکان هستید دست از سرشان بردارید. بگذارید هلهله و شادمانیشان همه جا را پر کند.برای کسب اطلاعات فرصت بسیار اما برای بازی و سرخوشی کودکانه وقت تنگ است.