(۲۵ آبان ۱۳۹۸ ۱۲:۱۴ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: عجـــــــب...
خب چون این بحث در محور موضوعات ممنوعه ی مانشت هست کش دادنش درست نیست البته
- طومارنویسی من مسبوق به سابقست. اما این همچینم بلندبالا نبود. ۶تا کوت گرفتم. شما همه رو ماشالله باهم جوین کردی
- شما اولین نفر نیستی که فرم نوشتاری من رو نقد میکنی. اما پترن حرف زدن من همینه. چیزی که باهاش راحتمو انجام میدم.
کامنت های من سرشار از مثال و اصطلاحات عاریتی و B12 و کلاژن هست. اگه دقت کرده باشید بعد از خوندن متنهای من احساس نرمی و لطافت در پوست بهتون دست میده.
- بین این همه سوزن که به ما زدی جوالدوزشم بده ما به شما بزنیم, این یکی رو صرفاً شما مخاطبم نیستی؛ سطح توقعتون رو از گپ و گفت دوستانه و غیر تخصصی پایین بیارید.
- اون خط بلد شده بخاطر اینه که تقریباً برای خودم مسجل هست. فتوا ندادم.
- ممنون بابت نقد. نیش نقداتون هم کمتر کنید بهترم میشه.
اما در مورد راهکار؛
هر وقت شما تونستید واسه مسئله فروشنده دوره گرد که تقریباً هم ارز با همینه- بلکه هم این بدتره - راهکار بهینه با جواب قطعی ارائه بدید, منم واسه این راهکار بهینه میدم.
اما اجالتاً واسه اینکه دست توسل به دامان ما زدید و نمیخوام دست خالی از این درگاه برگردید با الگو گرفتن از سنت ماسبق پیشنهاد میدم دختر پسرای همین مانشت یه محفل حضوری و زیرزمینی تشکیل بدن و نقش
ایجنت رو برا هم بازی کنن. فی الواقع دست توسلی که به دامن من زدید رو میخوام دایورت کنم به دامن دخترای مانشت! موردِ موردِ نظر رو بگید تا هر کدوم تو دوستای خودشون سرچ کنن هر کدوم که شرایطشو داشتن رو لینک کنن به شما! بلعکسشم میشه! هرچند که درخترای اینجا علی الظاهر دغدغشو ندارن! شهر دیگه هم بود شُش دیستنس کنید راضی بودید خرما بزنید.
دیگه ما که نمی تونیم عاطل و باطل بیوفتیم تو خیابونا هرکه رو دیدیم ۶ماه باش رل بزنیم ببینیم به مزاقمون هست یا نه! سن ما از آزمون و خطا گذشته. دیواید اند کانکر باس بریم جلو
همونطور که گفتم این سنت حسنه رو از گذشتگان الگوبرداری کردم که ننه ی داماد دخترای مردم رو رصد میکرد!
البته اونا حموم عمومی هم میرفتن و فیزیکی هم رصد میکردن! که حالا وارد اون فاز نمیشیم! به همون آپشنای معنوی اکتفا میکنیم.
آقا بد میگم؟