(۲۷ مرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۴۸ ب.ظ)Autumngirl نوشته شده توسط: (27 مرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۴۴ ب.ظ)عزیز دادخواه نوشته شده توسط: عالمی دیگر بباید ساخت وز نو آدمی.
من قبل ویراش پستتون رو دیدم و فکر کنم نیاز به ویرایش نداشت.
(۲۷ مرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۴۰ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: (27 مرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۴۴ ب.ظ)عزیز دادخواه نوشته شده توسط: .
عالمی دیگر بباید ساخت وز نو آدمی.
حیفف شدد پاکش کردینن
حرفایی خوبم مینویسن زود پاک نکنینن
چون فکر کردم دوستانی که درگیر این بحث هستند در این زمینه تجربه ی واقعی ندارند و قضیه براشون خیلی جدی نیست و یه جور دید انتزاعی دارن بهش.
بطور کلی فکر میکنم این صحبت اگرچه برای دوستانِ کم سال مجرد لازمه و باید یاد بگیرند اما موضعی که در حال حاضر دارند خیلی جدی نیست و به اون پختگی نرسیده که بشه روش بحث کرد.
فرمول شخصی من برای وظایف زن و مرد اینه که خط کشی شده و درصدی نیست. هم من کار ِ خونه میکنم و مطلقا هم جای افتخار نیست چون خونمه هم خانومم وقتایی که من کار دارم یا درس دارم وظایف منو انجام میده. رفاقتی زندگی میکنیم خیلی هم خوبه کسی هم از کسی دلخور نمیشه.
بین آدما محبت و دوستی باشه دیگه چه عیبی داره واسه دلخوشی دوستم براش کاری انجام بدم. حال نداره امروز کار کنه خب رفیقمه بذار نداشته باشه.
یه مدت خوابگاه هم بودم اینجوری بود. اول سال گفتن وظایف رو تقسیم کنیم من مخالفت کردم رفاقتی کار میکردیم. خیلی هم خوب بود مشکلی هم نبود همیشه هم واسه یه کار دو سه داوطلب داشتیم. تا قضیه جا میفته آدم از خودش یه کم مایه بذاره بعد درست میشه.