(۲۴ مرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۰۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چطور هم همه اطلاعات دقیق آماری دارن! یه جور میگن اکثرا انگار ...
دیگه عذرخواهی می کنم که در این موارد سرشماری انجام نشده و آمار دقیقی در دست نیست، جامعه آماریمون به فامیل و دوست و آشنا خلاصه شده. به جرات میگم حق حضانت خواسته خیلی از مادرا هست مگر اینکه شرایط مالی اجازه نده.
(۲۴ مرداد ۱۳۹۸ ۰۴:۰۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: رادر من به خاطر مهریه دو سال زندان رفت ، همه چیزو ازش گرفتن حتی سیم کارتش رو هم مسادره کردن اینم نمونه واقعی که با چشم های خودم دیدم مردم قتل می کنند زندان نمی رن من برای اینکه داداشم توان پرداخت مهریه رو نداشت باید می رفتم زندان ملاقاتش ، بازم بگم براتون ؟
منم تو این چند سال حداقل ۷ مورد طلاق دیدم که یا چیزی نگرفتن یا مبلغ خیلی کمی گرفتن صرفنظر از اینکه در یکی از موارد مرد خیانت هم کرده بود. مرد اگه توان مالی هم داشت باز راه دررو داره و تو مجلس هم اینو گفتن. توان مالی هم نداشت زندان نمیدن تقسیط می کنن. شاید برادر شما شرایط دیگه ای داشته و یا جز موارد نادر بوده.
اتفاقا نتیجه گیری ماه پیش مجلس هم این شد که طرفین می تونن برای کاهش میزان مهریه و اعطای ی سری حقوق به زن باهم توافق کنن
(۲۴ مرداد ۱۳۹۸ ۰۴:۰۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: در حد یه وسیله آرایشی نمی دونیم ولی باید با واقعیت ها کنار بیاییم من الان ازتون سوال دارم تو عموم خانم های چقدر براشون ظاهر و وسایل آرایشی مهمه چند درصدشون می خوان دماغشون رو عمل کنند !؟ تو شرکت ما نصف بیشتر دخترا دماغشون رو عمل کردن هر روز هم با کلی آرایش میان سرکار
دیگه تو انتخابتون دقت بفرمایید وگرنه اخیرا پسر زیر ابرو برداشته سوسول هم کم نیست، ضمن اینکه الوات و معتاد و ... هم از اون اول بودن و هستن، پس دخترا هم باید تو انتخابشون دقت کنن نه اینکه مثل مردا که برچسبِ آرایش میزنن برچسب الواتی بزنن