(۰۸ مرداد ۱۳۹۸ ۰۲:۵۰ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: نه اینکه سعی کنیم مثل زنایی که سه کلاس هم سواد ندارن سر از زندگی همدیگه دربیاریم.
دوست عزیز من با این یه تیکه حرفتون مشکل دارم .. بقیه حرفایی که در مورد ازدواج زدید شما و دوستان نظر خودتونه و ترجیح میدم بحث نکنم
زن هایی که سه کلاس سواد ندارند؟! این نگاه از بالا به پایین رو برای چی باید داشته باشیم؟!
بماند که این جمله تماما زن علیه زن بود و یه خانوم تحصیلکرده نباید به همجنس خودش همچین نگاهی داشته باشه .. ولی از نظر شما ما خیلی باسوادیم؟! والا نیستیم! چون سواد مدرک دانشگاهی نیست و دانشگاه فقط به ما مرتبط با رشتمون مهارت میده.
معیار سواد آگاهی و ارتباط اجتماعی ما باید باشه که عصر تکنولوژی این آگاهی رو هر لحظه بیشتر داره ازمون میگیره. همون زن هایی که سه کلاس سواد ندارند حداقل به بهونه سرک کشیدن تو زندگی بقیه هم که شده ارتباط اجتماعی فعالی با هم دارند و از نظر روحی از نسل ما که نسل ماشین و کامپیوتر و انزواست سالم تر و قوی تر هستند.
در کل
تیک ایت ایزی اوری وان : )
با ابر بزرگ (
فارسیش شبیه اسامی سرخپوستی شد
) موافقم بحث ازدواج صرفا برای سرگرمیه تو این فروم .. به خصوص تابستون ها که بچه ها درسشون سبک میشه یه نیم نگاهی هم به مسئله خطیر و ترسناک ازدواج و تاهل میندازن
نمیشه منکر مسیری که یکی طی کرده هم بشیم. هر کسی مسیر خودش رو تو این زندگی داره نه میشه اون مسیر رو زیرسوال برد تا جایی که به ما ضرر نزنه و نه میشه اون مسیر رو تعمیم داد به بقیه و فکر کنیم فقط همین مسیره که به مقصد میرسه و بقیه مسیرها اشتباهه.
این دیگه دعوا نداره که : )
===============================================================================================
+وای من الان یادم افتاد که دوستان
crevice و
codin و
Behnam در مورد معدل تو اپلای توضیح داده بودند که بعدا خواستم جواب بدم تشکر کنم ولی درگیر بودم و فراموش کردم. بی ادبی تلقی نشه به خصوص اینکه یادمه یکی از دوستان رو این قضیه حساس بود که وقتی به یکی توضیحی میدن یه فیدبکی بهشون داده بشه.
والا دانشگاهی که مد نظرمه رو معدل حساس نیست و بیشتر پایان نامه براشون مهمه اما چون قصد دارم بورسیه دولتی اون کشور رو بگیرم و اینم کار آسونی نیست یکم نقش معدل پررنگ میشه واسم.
ممنون از اطلاعاتی که دادید و راهنمایی کردید.