(۲۷ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۰۰ ق.ظ)ftmbghrn نوشته شده توسط: (27 آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: (27 آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۲۱ ق.ظ)ftmbghrn نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۲۹ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۰۰ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: عین همین مورد رو داشتیم توی بستگان...خدا شاهده دختره هنوز توی اتاقش بعضی موقع عروسک بازی میکنه...استدلال بعضیا اینه که عروسمون چشم و گوشش بسته باشه بهتره...بعضیام میگن علاقه است دیگه...
ولی من میگم قشنگ مصداق بارز کودک آزاری هست...یعنی چی آخه؟؟تموم دنیای نوجوانی و جوانی یکی رو خراب میکنن که چی بشه؟؟حالا کسی که اونجوری ازدواح میکنه احتمالا تا قبل ۲۰ سالگی بچه بغلشه...
خدا شکرت...به بقیه عقل بده به ما پول
ینی نظراتو خوندم تپش قلبب گرفتم
کودک ازاری که هس تازه کسی که با ریر۱۸سال رابطه داره ب جور بیماری روانیه
۱۴ ساله نمیتونه رای بدده رانندگی کنه یه حساب باز کننه حتا کارنامم مدرسشم نمیدن ب خودش بعد میگین میتونه ب ما درس زندگی بهده
(۲۶ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۰۰ ب.ظ)ftmbghrn نوشته شده توسط: مگه میشه برای ازدواج سن خاصی تعیین کرد!
اصلا مگه بزرگی به سنه؟!
یکی تو ۱۴ سالگی دوست داره ازدواج کنه یکی تو سی سالگی هم فکر میکنه آمادگیشو نداره...کسی زورش نکرده که..بسته به روش تربیتی و فرهنگی که توش بزرگ میشیم داره..
چطرو همه جا ی ساختار اداریی زیر۱۸طفل صغیره؟فقط اینجا سنش مهم نی ؟
من کاری به قانون ندارم قانون نقصای زیادی داره...
من میگم به فرض وقتی دختر از یک سنی خواستگار داره مادر حق نداره خودسر رد کنه و بگه دخترم هنوز بچه هست ..باید از خودش بپرسه که میخوای ازدواج کنی یا نه؟ این حق طبیعیشه خودش انتخاب کنه که زوده یا نه...من دهه هشتادی رو دیدم که تو زندگی خیلی عاقلانه رفتار میکنه و هر وقت ازش میپرسم پشیمون نیستی زود ازدواج کردی سخت نیست مسولیت هاش ؟ میگه به هم کمک میدیم که هم درس بخونیم هم کارای خونه انجام بشه و تمرکزم روی درس بعد ازدواج خیلی بیشتر شده...
حرف من اینه ما یه الگو توذهنمون داریم که همه باید طبق اون رفتار کنن و این اشتباهه ..
آیا شما میپذیریین راننده ۱۴ ساله رو؟ چک ی ۱۳ ساله رو قبول میکنین؟ سوای بحث قانون
حرف شما درسته اما بعد سن قانونیی .با استدلال شما بچه مثلن میتونه خودش تصمیم یگره تا ۳ انتدایی درس بخونه حق طبیعیشم حس انتخاب کنه
اون مورد هم میتونه فقط ی استثنا باشه. از طرفی شما الانو دیدی ۱۰سال ۲۰ سال دیگه هم همینه نظرش؟
راننده ۱۴ ساله اگر امتحان رانندگیش رو رد نشه چه اشکال داره بشینه پشت فرمون(پارک دوبل بلد باشه)؟
بعدشم طفل صغیر با فرد بالغ فرق داره
آیا ضمانتی وجود داره که کسی در سن بالا ازدواج کنه و پشیمون نشه؟
شما گفتی دختر خاسگار داش دیگه ینی خودش میتونه تصمیم درست بگگیره اومدیم ۹سالگی اومد خاسگاره/چند وقت پیش تو مشهد همچی اتتفاقی
افتاد و ددادستان مانع ازدواج شد خداروشکر
بحث ضمانت نیس، تو رابطه پیچیده مث ازدواج هیچ ضمانتی نیس
بحث این که تو دنیای پیچیده الان واقعا ۱۴سالهئ میتونه مدیریت کنه خانواده رر.و اونم تو ارتباطی که تفاوت سن بالا هس
اگه طلاق بگیره تو ۱۶سالگی چه مشکلاتی داره؟
ی اشنا داشته باشین تو دادگاه یا بیمارستان یا اینجور جاها از سرانجام این ازدواجا بپرسین ازشون .
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.